Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne vedd el az ökijeimet
Meg te különben is kevés vagy egy nehézbombázóhoz...
Hát ha én és lekislányozlak, nekem is hanyatt vágódsz?
hát az a plusz nem leszaz olyan plusz sőt 1-2 számlát nem fizettem be a buli végett
Me nincsis, nemisvót.
pipifax..baccus ...le kislányozik..dobok egy hátast..amúgy nekünk 3000ft/fő/éj volt Bkenese ..nem tudom mi a baj majd Bogyó kicsit karcsúsít ..
Azt mondtad, hogy menézhessük
Akó hintőpor vót ez az egész 10-eselés , pont akkó nincs ott mikor mi ott vagyunk
Érdekes ez a véletlen egybeesés...
lovebox.hu
okk nemsoká megyek csak szét nézek még itt ott
Kabbe a pukkantyúm Bogyesz neked ez az egész buli csak MÁRKETING Te leszel az egyetlen aki plusszal zár a végén Gondolom nem is kicsivel, szerintem már egy hete hordod a szálláshoz a benyát...
a 10.es nem fog égni mert két falival arrébb van most 1 kicsit abban a garézsban vagánykodnak vele vagy nem merték itt hagyni
Mié? Nincs ebbe semmi hazugság
A kojot nem gyün mer 2500 a szállás/ nap
a csimbi ótvar 9-esét meg akkor sem tudom megelőzni a szürkével ha rászerelek egy rakétahajtóművet...

Tanúj meg óvasni a sorokközt (kisjány)
Bogyó..már meg van ..ha átugrasz oda ahol dumálgatunk meg írom ..
én de csak azért hogy ha tankoltok meg gazdagodjak
Jimy..neked is köszönöm ..mivel te is elvittél volna..rendes vagytok .. ..
nem kell nekem meglepi de téleg már az is meglepetés lessz ha 1álltalán eljön valaki
Úgy gondónám
Láttam ottan a honlapon, hogy fábúl van ott asztal szék meg minden. Akkor gázpalackot nem hozok, mert a te 10-esed idomjai meg a fabútorokból csak kigyön egy pörkött-e. Má meg..aszondaná a jó qrva úristen ha nem NI...
Én má különbet is.
Pipi..oké csak meg lepődtem ..ilyet nem láttam tőled nah ..
Te bogyesz KI volt az a hülye, aki hozzád szervezte a bulit?
Benzin, szállás, autópálya, kaja, pia, áááááááá még gombócból is sok.
Bogyó..csináltam neked meg lepit mert ma feladtam 12ó lett volna az utam ,Zsolt lehet nem jön írt!

De sam12..elvisz neki köszönd meg ..
Pipikém akko pénteken főzöl
a fázis a nulla nélkül nem adja át az érzésid malac téli buli de oda nem hivok senkit
Me mi történt vóna
Egy kicsit cinkelem a faszikat ahogy szoktak nálam ez nem ügy, ez csípőből jön...
Nem rosszasándibú írok én semmit... hanem humorizébűl...
szijjjjjjjja karmi minden ok de mág okkab lesz ha gyüsz