Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már szerdán utba akarod venni a célt?
zozo..és hogy állsz vele...
ahány estét alszol itt anyiszor 2000-2500 közt a lényeg hogy ha sokan leszünk tudok a sráccal alkudni azért irtam hogy max 2500 egy éjszaka tehát ha itt vagy egész nap és este mész azért nem kell fizetni csak ha itt alszol
nem, csak néztem a szerdai útvonalat
persze csak természetes
Ha szeretnéd és megyek akkor igen vezetek ..de fazival beszélni kell mert ha ö is kocsival jön butaság ennyi kocsival menni ..ha neked ..az megfelel?
mikor van érkezés?
zozo..milyen csendbe van ellépet ...
az is jo.nah akkor lehet hogy vezetsz?
Bogyó..ezt értem de ha 3 napos abba 2éjszaka van ...az 2x2300ft...vagy csak 1x..ezt kérdeztem ...nem mind1 ember
Jó de mikor akarsz indulni ..mert nekem fel kell mennem Bp.re
Karmika..nem ugrik...mert nem szeret Táncolni inkább..majd viszek vmi dögös ruhát
csak az éjszakáért kell fizetni
oda gyorsan vissza lassan gondolom jó buli
közbe nézem ezt a kaptár(a tulvilág)hát eddig elég fos
Nem iszok..és ha igen nem vezetek..tehát tudnom kell mikor mész ..és mikor akarsz jönni Bogyó..az alvás ..1x vagy éjszaka után kell fizetni ezt is súgd meg most!
és a retro disco közepén ki ugrana karmika eleniak
még hogy a falu az asszony
na nekem meg vót 1év2hónap utálom a telet de most nagyon várom januárban ujra dzsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meg ünneplem és meg int elveszik
Bogyó...sokba lenne neked az ha én csomagként adnám fel magam Azt hiszem ..pillázna a falu
én itt leszek pesten
na alakulsz csak elcsattogtok valahogy a zsolti tudja az utat te meg a cimet
inkább mint ittas vezetés
Nem sok ffi adja ki a kezéből a kormányt ..te csak így lazán adod . .és nem is ismersz!Lehet fel kell mennem Bp.re a héten