Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó..pont nálad néztem a képeket nem rosszak...és ahogy láttam volt 3 nő is a vasak nagyon szépek ..jó képek..tetszik
nem szoktukn aludni max Jimy de ő is birja hajnal2ig..........álltalában aztán meg a horkolástól és a tömény sex zajától nem lehet aludni van belépő és kilépő.........a belépő a szesz(nyitó pálinka)kilépő a gumi füst de ezt motor nélkül is meg oldhatjuk na ha gondolod jöj és tarts ébren
nah lelépet mki ..jó éjt
Bogyó..én ghost-nak köszöntem az ö neve chaten kiri ..ne keverjed a dolgokat
Bogyó...nem igérek semmit ..ez így fair tölem ..akkor garden partyztok..nem rossz ..és ha van ..jó társaság akkor megy az ébren maradás is ..ha nem alszanak akik kidölnek
én bogyesz vagyok,nem tudod
már magamhoz nyultam vagy kétszer és estére rántott krumlit zabáltam és bassza a belem(fosás lesz)és hozzá vagyok szokva a nem alváshoz
ez nem találkozó hanem 1 baráti összejövetel itt legtöbbükn ismeri 1mást személyesen is de nem forditunk hátat idegennek sem(vagyis ismeretlennek) ez főzős,sütögetős,evős,ivós,beszélgetős buli jöj és hátha ébren birsz tartani
szia kiri...semmi baj ..majd 1x talán látsz szép jó éjt..
Nah jóéjt Bogyó meg Karmi(még ha nem is tudom ki vagY)
nagyon szép ...jaj nekem ilyet ne mutasatok..mert a szívem fáj értük ..Bogyó te nem vagy álmos?
Bogyó..kedves vagy ..köszi ... Fazit... meg elverem de mostmár nagyon
fazikám montam már hogy bárki jöhet ez nem motorfüggő karmi ha gondolja jöhet szivesen látom
,
szia fazikám kicsi csokos..jóéjt
Bogyó ..nem t-comozok .majd a ffi megtalál...nem igen járok.találkozókra.. ...mocis talikon voltam ..fazit ..pipifax-ot ismerem ..te meg ha fáradt vagy nekem kell majd maszirozni ,vagy mi?
na jo 8
..ha meghivod karmit valahogy levisszuk ha ra er
chaten?hol? találd meg te is a párodat a t-mobile táskeresővel vagy gyere fórum talira oszt jól előveszlek hogy fáratt leszek
Bogyó..nincs aki lekössön ..fazi... agyatlankodik meg ghost ..a chaten ..azokkal beszélgetek...nem vagyok álmos
hogy hogy ébren meló,vagy nincs aki lekössön
Bogyó...nah akkor így jártam ...
pedig sokan mondják rám hogy f@sz fej
Bogyó..a pofidra adnám