Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szija karmi jól aludtál
sziasztok ..szép napot ...Pipike..rendes vagy ..de semmiféle szerelem nincs csupán dumáltunk te meg ne légy ennyire rossz amúgy pusza
így van! Ez a helyes hozzá állás!
További szép napot!
Mindenki menjen rúgatni! Én is megyek a pringre veretni egyet!
már miért sértődnék ha nem kell akor nem majd lesz más gazdája
jólvan ha nem hát nem de szerintem a kipufogót át variálni a leg 1szerübb de krezsgélj csak tovább
de meg ne sértődj
jó.....keresgélj csak tovább
Akor úgy fogalmazok szép motor de nem az én ízlésemnek felel meg
Fenti kipuf nagyon nem az én ízlésem és a vastag széles nagy hátulja végett nem szimpatizálok vele!
De tudod, mi lenne ha mindenkinek egy lenne az ízlése?
látod ez a formám! 06-07 sajnos nem tetszik!
keresgélek tovább!
ez csunya?
hát ez pedig 1 hibátlan motor ha valamit találsz hibának én fizetem
nem mert az csúnya

2005 vagy esetleg egy 2008-10ig! Ezen a kibaszott magyar piacon nincs egy normális darab!
Múltkor is elmentem megnézni egyet kitűnő állapot blabla! Egy egész oldalt betöltenék a hibákkal tehát bele sem kezdek!
és 2006-os 10-es nem árdekel?
Ja akkor mind1!
köszi az infót azért!
ez még a masszivabb 10-es 9ö-es a zzr1100 as sportváltozata, nehhéz mint a dög viszont erös mint egy TANK
Mikori évjáratú 10-es?
Nem lesz eladó?
hát ja végül is ez minden motorra jellemző,hidegen ne nyelezd a vtr-el gyütök
Jah valami ilyesmi! Nem kőőő állandóan nyeleni aztán nem lesz vele semmi gond!
ezt én is igy hallottam Basi és hogy azért repedezik a hengerfej a 9-esen mert nem birja a nagyobb köbcentit.........de cáfolj meg ha nem igaz
te aberált sexuálisan perverz állat néz rám hülyén remélem az ebéd megfosat ugy 4 napig remélem hozod az asszonykágat mert elbeszélgetnék vele hogy napp 1 csep BI 58 a kajádba csodákra képes
ghoszt még felhivnám a figyelmed a pipi beteg karjára tehát fizikiai bántalmazás nem lesz mert ilyenálapotában nem sok vizet zavarna max a fejzettel rámisztgetne
Sajnálom a szabály az szabály
Azért van, hogy betartsuk őket Ettől civilizált egy társadalom Bár lássuk be mindíg akadnak kivülrekedt antiszociális példányok ugy Bogyesz?

Na lépnem kell családi ebéd...
Fizikai erőszakkal nem ér fenyegetni a haverokat
Egyszerűen mondja ki az igazat azt kész
(Még a pörkölt odakozmálhat ghostyka )
uuuuuuuu téleg bacod eeekurtuk de elnézhettétek volna kekünk azt a 2illetve 3 percet