Akor úgy fogalmazok szép motor de nem az én ízlésemnek felel meg
Fenti kipuf nagyon nem az én ízlésem és a vastag széles nagy hátulja végett nem szimpatizálok vele!
De tudod, mi lenne ha mindenkinek egy lenne az ízlése?
2005 vagy esetleg egy 2008-10ig! Ezen a kibaszott magyar piacon nincs egy normális darab!
Múltkor is elmentem megnézni egyet kitűnő állapot blabla! Egy egész oldalt betöltenék a hibákkal tehát bele sem kezdek!
te aberált sexuálisan perverz állat néz rám hülyén remélem az ebéd megfosat ugy 4 napig remélem hozod az asszonykágat mert elbeszélgetnék vele hogy napp 1 csep BI 58 a kajádba csodákra képes
ghoszt még felhivnám a figyelmed a pipi beteg karjára tehát fizikiai bántalmazás nem lesz mert ilyenálapotában nem sok vizet zavarna max a fejzettel rámisztgetne
Sajnálom a szabály az szabály
Azért van, hogy betartsuk őket Ettől civilizált egy társadalom Bár lássuk be mindíg akadnak kivülrekedt antiszociális példányok ugy Bogyesz?
További szép napot!
Mindenki menjen rúgatni! Én is megyek a pringre veretni egyet!
Fenti kipuf nagyon nem az én ízlésem és a vastag széles nagy hátulja végett nem szimpatizálok vele!
De tudod, mi lenne ha mindenkinek egy lenne az ízlése?
keresgélek tovább!
2005 vagy esetleg egy 2008-10ig! Ezen a kibaszott magyar piacon nincs egy normális darab!
Múltkor is elmentem megnézni egyet kitűnő állapot blabla! Egy egész oldalt betöltenék a hibákkal tehát bele sem kezdek!
köszi az infót azért!
Nem lesz eladó?
Azért van, hogy betartsuk őket Ettől civilizált egy társadalom Bár lássuk be mindíg akadnak kivülrekedt antiszociális példányok ugy Bogyesz?
Na lépnem kell családi ebéd...
Egyszerűen mondja ki az igazat azt kész
(Még a pörkölt odakozmálhat ghostyka )