Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ghoszti ugy dönycs,hogy előbb én főzök,és ott lesznek a haverok is
látott rólam képet privibe kiscsillag de én még mindig azon gondolkodom hogy a feleséged hogy ment hozzád elaltatták,be igértél neki netán valamit......
jó reggelt
Én sem kapkodok még itt véget kell majd érni a meg sem kezdődött tárgyalásoknak Na addigra pont tavasz lesz
Aszt legalább tudok egy kicsit emelni a roncsáron
Csere, hitelkártya, üres ígéretek nem érdekelnek
Csak a kézpénz látványa enyhít a fájdalmamon...
Csereberélhetünk is pipi, ennek a 10esnek most hajtokar baja van, de elvileg (ha nem lopják el a maradék alkatrészt) akkor hamarosan összeáll, és ugy egybeneladó lessz, vagy cserélhetö. meglátjuk hogy jönnek össze a pénzek, mivel idény vége van annyira nem kell kapkodnom ugyis tavaszra kell ERAS alá egy motort tolnom.
JAAAAAAA! Herr führer
Igen Pipi! ZXR 750 hengerfej van rajta! Semmiben nem különbözik!
Annyi a különbség hogy a ZXR-ben görgös mig a ZX-9-ben fogas lánc a vezérműlánc! Jaa meg árban nagy a különbség! A zx hengerfejért 100-at kértek míg a ZXR-ért 50 et! Na ez a nem mindegy! Ugyanabban a bontóban!
Emlegetett szamár
Basika ti jöttök remélem Bogyeszékhoz jövőhéten...
Ghostyka úgy gondolkozzá, hogy panyolán az én pörimet eszed ami lehet nagyon finom is, de tudom rosszra is csinálni
Természetessen nem akarlak befolyásolni a döntésedben...
Ez így igaz! Hasonló! A blokk a ZXR 750 ből készült! A váz annyiban különbözik hogy a ZXR 750 ben a blokk teherviselő elem! Míg a 9-ben kapott egy merevítő bölcsőt és a blpkkot szilenttel rögzítették a vázban! Legalábbis az első felén!A rezonancia csökkentése érdekében! Mivel nem kifejezetten sportgépnek szánták! Kormánycsutkát a villahíd főlé szerelték! Míg a ZXR igencsak kézenállós!
Tán annyira, hogy mintha basién pl. egy zxr750-es hengerfej van. Legalábbis ezt mondta vagy másfél éve...
Még gondolkodom, rajta!
Eladó lesz papirjai megvannak,(érvényes magyarországi, vizsga van még rajta) viszont ez is vázcserés
Ha komolyan érdekel megbeszélhetjük.
Nyilván egészben sokkal olcsóbb, mint darabokban, de nekem is egyszerűbb egyben eladni
Ez sokkal gyengébb mint az özönvíz előtti 10-ek Ez pont erasnak való Néhány ezres pluszban azt van neki egy tipp-topp fighter...
És melyik a szebb természetessen ne akarlak befolyásolni...
pipó azért te sem vagy egy TÁL SZAMÓCA , tényleg mi van a vasaddal? megcsináltatod vagy eladás?, Erika belátta végre hogynagy neki a 12es meg a 10es is, ugyhogy 9r be gondolkodom vagy egy zxr750be, ezutobbit találtam is papirok nélkül elég olcsón, de sajna vázcserés lessz, mivel öreg gép 94-es. ugy hallotam hogy a régi 9r és a zxr750 meröben hasonló felépitésü, az biztos hogy erika 10ese visszakerül hozzám 2dik gépnek.
Egyik szebb mint a másik!
Na mondjuk itt már teli voltunk...
Karmika előszőr Bogyeszról küldök neked egy képet, mielőtt beleélnéd magad ebbe a csetes szerelembe...
2-ő
Az előző kettő elqrta igaz teve...
1., Hamár senki se élt vele
Bogyó.
Bogyó..ne az én karmaim keljenek mert még érezheted ..