Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó..köszike ...de majd fazi súg ..most ép koncerten rázza a seggét és sörözik
segitőkész az biztos de 1 moslék stuffos
az a kulcsos te amitől belassultál
pipike köszi a képet ..de sima beszélgetés volt ..de szeretem ha ilyen segítő kész vagy
jah arra emlékszem andor szülőháza 380 ra tőlünk
uhhhhhh ha én azt ki irrom az összes vámos,rendőr,titkos ugynök ide fog telepedni irj tel számot és smsben elküldöm
De botrány, hogy nem tér ki a BTK. arra, hogy emberiség elleni büntett a VéBéKá 25 felett kólát a borba nem tesz már senki, maximum az orrba...
Örülök hogy segíthettem
Ghost köszike..
hát ittalvós a buli a szálásért kell fizetni 2000-2500huff közt a többi ingyenes occo benyát adok vissza felé jönnem 1 páran pestről és felőle,a páján itt vagy 3óra alatt ha tötymörögsz
autóval megyek ki vezet vissza?
Panyola, Bogyesz köz 69.
ghost...nincs semmi ..
Bogyó..adsz nekem címet ..hova kell menni
?
motorral hosszu az ut vissza nehéz egyensulyozni valahogy lekéne jutni
....
hát akkor miért nem jössz el megint Panyolára jövő7végén lesz nálam egy kis fórum találkozó és a kocsmában pont akkor lesz retró buli
elixirt most 2éve valami pálinka fesztiválon láttam onnan gondoltam nem is 10 éve inkább 17már
ugy sajnálom zsákos hogy nem jösz
10 éve még nem volt elixir hanem a finom házi pálinka ez már csak pacsmag meg reklám mikor voltál hát erre?
Igen váltogatok de a motor az még nem majd csak kész lesz egyszer
panyolán és megismertem a panyolai elixirt tiszteletben is tartom le is gyözött
akko te is jártál erre de nem tudom ki az mondj kik az ismerősei hol horgásztatok mert 10 éve itt hatalmas halakat lehetett fogni