Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mar itt sem esik de tiszta takony az ido
Elállt az esö vagyis csendesedik, remélhetöleg délutánra jobb idő lessz
Es most?
Na mar vagyok is
Oxi!
Indulnom kell nyitni a boootot.
20 perc es vagyok ismet.
Csőváz fazi mester, nem sokon mulott a Bronzérem, miujság felétek, ott is esik?, légyszi vedd fel velem a kapcsolatot msn-en vagy skype-n, mert kérdeznék pár dolgot privibe, (munka). üdv
Jo reggelt Trogerek!
3. kellemesebb napot mindenkinek
2.
Jóóóóreggelt minden hétalvónak,legyen szép napotok,én nemsokára megyek tentikézni, ,
1.-ső ,
szép álmokat ,rebdeső bogarakat
jó éjt
na ez a beszéd nem a hiradó
hmm...megpróbálom, ,
ok ha a Teve nem akar jönni hagyd othol takaritani mi meg majd jól érezzük 1mást
rajtam nem múlik szerintem meg tudom oldani muszály lesz mert látni akarom a képeteket ,
minnyá jövök mek kajálni és folyt köv ok?
megpróbálok minden követ megmozgatni,kispórolom a benyát a konyhapénzből,csak a teve meg ne tudja
ez nem kifogás annó én is elmentem messze Pipihez és nem motorral montam már hogy tudok occo üzem anyagot vissza felé
jó nektek , tőllünk bakker baszott messze vagytok
na ezt én is így érzem,ja és én gyárban is vagyok,nyomon a targoncát,már tökra összeráztam a gyomrom asszem hányok minnyá ,
csá,csumi, csőtészta,
jújjjjjjjjjjjjjjjjjj, jólvan na, okés adok neked csak talizzunk ,
ja és szép álmokat
nem tudok irni mindenkinek sory de mindenkit imádok és szeretek a talin nem tudom milyen idő lessz de szeretném ha mindenki eljönne tolni meg nagyon nem akarnám mert nem hiszem hogy lesz már jó idő de rátok bizom ha van jobb ötlet csak a szálás már le van foglalva
Jimy te olyan undi és szeny vagy majd el kell tavasszal