na saját képet karmika szeretem a kellemes nenyvenest főleg ha tiszta csecs meg segg vagy anya szerte szije szeretgetnélek...........................kb 2perc alat
csumi eras én már mára végeztem tegnap óta kezdek belefáradni eddig2órát kellett 5-6ezerért ülnöm,mostanra ki kerekedett egy rendes napi 8 órára mint ha gyárban lennék
zozó nem tudja magát jól érezni 15 éves kora óta nem ivott alkoholt Annélkül én el sem tudnám képzelni mi az a bulizás...
Ha mondom neki, hogy igyon valamit akkor mindíg azzal jön, hogy ő már feküdt sokat az árokparton...
Nem értem, hol itt az összefüggés...
Szerintem egy kicsit csal a fényképeződ Én határozottan kocka hasamra és feszes széles mellizmaimra emléxem
Azon a képen meg hájas hasam van, meg pegyhütt csirkemellem Szerintem torzít a géped, mindenképpen vidd el szerelőhöz...
De mára elég vót a melóbú megyek eszívok egy cigit (eras helyett is ) aszt menek alvódani
szasztok
Na egy kicsit elléptem én is van még egy-két elbasznivaló dolgom, lehet később visszanézek...
Ha mondom neki, hogy igyon valamit akkor mindíg azzal jön, hogy ő már feküdt sokat az árokparton...
Nem értem, hol itt az összefüggés...
magadról szigorúan csak ruhás képek
Azon a képen meg hájas hasam van, meg pegyhütt csirkemellem Szerintem torzít a géped, mindenképpen vidd el szerelőhöz...