Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na saját képet karmika szeretem a kellemes nenyvenest főleg ha tiszta csecs meg segg vagy anya szerte szije szeretgetnélek...........................kb 2perc alat
csumi eras én már mára végeztem tegnap óta kezdek belefáradni eddig2órát kellett 5-6ezerért ülnöm,mostanra ki kerekedett egy rendes napi 8 órára mint ha gyárban lennék
Na mondtam még, hogy visszanézek
De mára elég vót a melóbú megyek eszívok egy cigit (eras helyett is ) aszt menek alvódani
szasztok
syia,itt is ugyanaz a cipő
na jó estét egy ujabb hosszú éjszaka
Jó.
Az odalidomot 25 ajróért postázza!
Basi minden jó, píz nem számít, csak occó legyen.
szép jó ..mkinek
Azokat nem is szeressem.
pápá pipi puszi
Ez csak duma, szerintem nem bírja a kákabele
Na egy kicsit elléptem én is van még egy-két elbasznivaló dolgom, lehet később visszanézek...
Pipi...biztos a sok ívás az árokpartra fektette
zozó nem tudja magát jól érezni 15 éves kora óta nem ivott alkoholt Annélkül én el sem tudnám képzelni mi az a bulizás...
Ha mondom neki, hogy igyon valamit akkor mindíg azzal jön, hogy ő már feküdt sokat az árokparton...
Nem értem, hol itt az összefüggés...
zozo..érezd jól magad..
Na pá fiatalok ,indultam bulizni legyetek ROSSZAK
Jimy az oldal idom amit szeretnél az NSR-hez az javított ! üvegszállal vagy üvegszálas !Nem tudtam lefordítani rendesen!
nah jó van pipi...ezért kapsz
mé rígatsz meg...
zozo..te mindenre ..oda figyelsz?
viszont rád vonatkozik zozó
magadról szigorúan csak ruhás képek
Pipike ez a neked való
Szerintem egy kicsit csal a fényképeződ Én határozottan kocka hasamra és feszes széles mellizmaimra emléxem
Azon a képen meg hájas hasam van, meg pegyhütt csirkemellem Szerintem torzít a géped, mindenképpen vidd el szerelőhöz...
Először ez legyen kész