Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,ahogy mondod,szekivel is csak épphogy kezeltünk oszt annyi
nem a fehér-zöld kawa pólóban voltál?
na mindegy,akkor láttad a 9-es bagázst
legközelebb vegyülj közénk nyugodtan
ja, meg szeki-vel is találkoztam... Ő vitt oda a többiekhez, csak nem tudtad, ki kicsoda...
Ahogy felértünk arra a szintre, ahol a motork álltak, balra, kb 20 méterre a bejárattól...:-) voltam ott, ahol a zx9-ekvoltak, csak nem ismertem senkit és engem sem senki,,, egyedül pipivel találkoztam.... sedu-val mentem, de haza már külön jöttünk, mert lemerült a telom, és nem találtam sehol... nem is volt baj,mert így hazafelé olyat motoroztam... végig 250-280... nagyon állat volt...
nem láttalak,merre voltál?
ááááá ezt nem lehet elmondani, mekkora király volt....
azé nyomtam egy puszit a tankra mikor betoltam a garázsba a drágámat.........vigyázott rám a versenypályán
fogyasztásilag is fasza volt......ujra,és ujra bebizonyítja hogy kiváló motor a 9-es.
.....azé most éreztem a pályán hogy elkelne még egy kis delej bele,,,,,szegényke néha nem bírta a csuklóm mozgását
ja....
tényleg nem láttam semmit,csak követtem a 2 lámpát
ekkora zuhit Zozóval kaptunk mikor jöttünk a Mátrából a multkor,de akkor megálltunk egy benzinkúton,,,,a pályán nem igazán lehet,főleg ha má elkapott a zuhi
lettél volna bajban ha megy a kukoricásba
de legalább mindenki meguszta
ja,ügyesek vagytok
fasza volt,csak 1 vízfüggönyt láttam,meg benne 2 piros pontot...na az volt az előttem haladó kocsi,mindez 130-140 el
mi nem áztunk el
tudtuk merre kell menni

még egy kör és meglettél volna
nekem hazafele 180 volt a legkevesebb ,persze egyenesben
mert elengedtelek
ceppet megégett pedig nem is nagyon használtam
egyébként semmi probléma nem volt a géppel.vaderel jöttünk haza,kényelmesen 130-140
a célegyenes nekem nagyon rövid volt-meg az egész pálya
mire bele jöttem volna leintettek.
Te mivel mentél sedu?
Csak mert a 2-ik mentben mindenkire ráelőztem,csak a legelsőnek induló srác nem volt meg...
Első pályázásom.....2'30".......
Szép jo estét faszik!
ujra itthon,mogyoród-Orosháza 1 ora 40 perc
Az M 0-án ,M-5 ön leszakadt az ég,még a tökömről is folyt a víz......
Aztán megelőztem az esőt
Bregit Nagymágocsnál azé utolértem
A féktárcsáddal mi lett?

Az első menetben nagyon elgyepáltak, állítottam a futóművön és engedtem le az első gumi nyomásából. Aztán már csak a fékbetétem kopott el, majdnem kiütöttem egy motorost a célegyenes végén. Emiatt elnézést kérek tőle! A gumifal olyan volt, mint egy lufi, szerencsére se nekem, se a motornak nem lett baja. Jövőre kell majd 2 új slick gumi, és egy pár fékbetét, illetve le lesz cserélve a fékcsövem is. Rengeteg motoros volt, remélem jövőre is lesz ilyen buli!
egyenlőre
Még jó, hogy nem most kezdte el hűteni a vizet a napon, mert nem fagyna meg kellőképpen jéggé mire odaérnénk...

Na megyek fürdeni azt dzzzsssíí...
Vagy inkább ne fürdjé le?
Eszter most ment el jeget venni a dézsákba, amikben a sört és egyéb inni valót tesszük.
El.

Hova?
Jimy te elindútá mán? Ha el akkor válaszolj...
Kojot ti miért 1-re találkoztok zozóval a kecsói molon?
- Ja megvan mert 1-re hülyébbek vagytok
Mi fél 4 felé indulunk, szerintem mogyoródig behozlak benneteket nem kapkodva is...