hát tőlem nem kell féltened mert nem iszok csak ritkán bár akko sokat viszont ez a dinnye Sanyi megint iszik és megmonták neki hogy megfog dögleni és tegnap előtt is rosszul volt ma volt a csaja az asszonyhoz kérdem mit csinál Sanyesz?mondja hogy be van acsaritva de nem lehet vele birni
Az a baj Bogyesz, hogy ti ketten a Sanyihaveroddal olyanok vagytok mint az én egyik komám
Csinál az minden évben 5 hektó cefrét, de még kiforrás előtt ráülnek a szomszédaival,(türelmetlenek ) mire igazi bor lehetne belőlle, már egy deci sem marad...
Pimpi én küldtem volna neked meggyet csak nem találtúnk ki semmit arra hogy meg is maragyon mire oda ér a préselést is felajánlottam az sem érdekel de hátha Csimbivel összejön és majd a talin már szijhatyuk is befele 3 hányásig
Szombaton hívtalak igaz hogy cefre szag jött a kagylóból de azt hittem hogy valamit értesz de sebaj azért jót dumáltunk ja és nekem igérted a motorod meg egy misit de ha nem rémlik akkor sincs baj
Tényleg Csimbikém mond már meg az ismerősödnek, hogy nehogy szárral szedje le a meggyet Mer akko megzavarodok
Csak a BOGYÓJA KELL SZÁR NÉLKÜL A jó Isten szerelmére össze ne keverd majd neki a mondandód
és időben értesíts, mert lehet, hogy egy tiszakécskei haver megy érte
Hali Pipi sajnálattal közlöm hogy nem jött be a megy biznisz.Sajna csak 5-10 kg tudnak hozni az is bizonytalan úgy hogy ha valaki tud akkor csapjál le rá mert felénk a zöldségesek is csak lesnek
Vagy ez, vagy irány a tenger a csacsival
Jövőhéten Polgárdi buli oda ki jön?
Csinál az minden évben 5 hektó cefrét, de még kiforrás előtt ráülnek a szomszédaival,(türelmetlenek
Mondjuk szombaton voltak kieső órahosszáim, teljes K.O voltam...
Tényleg nem emléxem bár mostanába volt néhány részeg napom, pl. a tegnapi is...
CSIMBI Ígért nekem "nem magyar" meggyet
Tényleg Csimbikém mond már meg az ismerősödnek, hogy nehogy szárral szedje le a meggyet
Csak a BOGYÓJA KELL SZÁR NÉLKÜL
és időben
Motort számítógépre cserélted...
Nem állítottam az ellenkezőjét