Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha isten is úgy akarja péntek-vasárnap Én ottleszek 1-2 ismerőssel.

Vagy ez, vagy irány a tenger a csacsival
én nem
Én mondtam már mikor érek rá
Jövőhéten Polgárdi buli oda ki jön?
hát tőlem nem kell féltened mert nem iszok csak ritkán bár akko sokat viszont ez a dinnye Sanyi megint iszik és megmonták neki hogy megfog dögleni és tegnap előtt is rosszul volt ma volt a csaja az asszonyhoz kérdem mit csinál Sanyesz?mondja hogy be van acsaritva de nem lehet vele birni
Beszéltem ma Himivel a júliusi motorozásról.Egy kicsit több lelkesedést kérünk a díszes társaságtól.
Az a baj Bogyesz, hogy ti ketten a Sanyihaveroddal olyanok vagytok mint az én egyik komám
Csinál az minden évben 5 hektó cefrét, de még kiforrás előtt ráülnek a szomszédaival,(türelmetlenek ) mire igazi bor lehetne belőlle, már egy deci sem marad...
Azért egy próbát megért
Pimpi én küldtem volna neked meggyet csak nem találtúnk ki semmit arra hogy meg is maragyon mire oda ér a préselést is felajánlottam az sem érdekel de hátha Csimbivel összejön és majd a talin már szijhatyuk is befele 3 hányásig
Azért mindent nem hiszem el amit mondasz
Mondjuk szombaton voltak kieső órahosszáim, teljes K.O voltam...
Szombaton hívtalak igaz hogy cefre szag jött a kagylóból de azt hittem hogy valamit értesz de sebaj azért jót dumáltunk ja és nekem igérted a motorod meg egy misit de ha nem rémlik akkor sincs baj
Zozó veled üzleteltem volna meggyre
Tényleg nem emléxem bár mostanába volt néhány részeg napom, pl. a tegnapi is...

CSIMBI Ígért nekem "nem magyar" meggyet jövőhétre 30-40 kg-nyit 120 ft-ért... (még a fán van)

Tényleg Csimbikém mond már meg az ismerősödnek, hogy nehogy szárral szedje le a meggyet Mer akko megzavarodok
Csak a BOGYÓJA KELL SZÁR NÉLKÜL A jó Isten szerelmére össze ne keverd majd neki a mondandód
és időben értesíts, mert lehet, hogy egy tiszakécskei haver megy érte
Hali Pipi sajnálattal közlöm hogy nem jött be a megy biznisz.Sajna csak 5-10 kg tudnak hozni az is bizonytalan úgy hogy ha valaki tud akkor csapjál le rá mert felénk a zöldségesek is csak lesnek
na mi ujság alakultok
még jó hogy majd mész nagykállóba majd ott megbeszélitek
Á szeva 9363
Motort számítógépre cserélted...
Az "iszonyat" jól megy
Nem állítottam az ellenkezőjét de attól még iszonyat marad (megint te írtad )
iszonyat jól megy
Teve007 a szimering nagyobb volt, amit kaptunk hozzá. Én elsőre megtaláltam a biker-world-nál a jót.
Igen Bogyesz most te is láthattad(mert írtad is) 9363 motorja egy iszonyat...
helyben