Tudom jimy 4 ezerért már nem vágják tele a 9-est De sokkalottam a 6 ezret amit mondtál előszőr , meg nincs is a hónap vége felé több pénzem muszáj voltam alkudni...
Mindenképpen ott leszek, legfeljebb teszek fel esőgumit
A héten tervbe volt véve a Mátra is de nem volt jó idő. Holnap költözünk, most már több szabadidőm lesz. Ma még le kell dobálni a parkettát és ki kell festeni a nappalit is.
Gondolom ez egy gyorsulási versenypálya.
És mivel a szíp bordó motorod nem engedték versenyezni (ócskának találta a rendezőség) , ezért futva teljesíthetted a távot, csak, hogy elmondhasd, hogy rajthoz állhattál egy gyorsulási versenyen.
Főleg, úgy, hogy Jimyvel ebótoltam a hengerfejed
Kellettek róla szelepek, rugók Jimy pont meg volt szorulva adtam neki érte 4 ezret
Nem tudom neked mikor, mondja meg, hogy ellopták...
nem kell feltétlenül törötnek lennie hogy igy nézzen ki emlékezz csak az első gsxr-em re hol figter volt hol idomos és azt nem püföltem mint a másodikat
Annyira nem vagy ám szép
Inkább a motorodról rakjál képeket, hagy írígykedjenek a zőőőd
A héten tervbe volt véve a Mátra is de nem volt jó idő. Holnap költözünk, most már több szabadidőm lesz. Ma még le kell dobálni a parkettát és ki kell festeni a nappalit is.
nem igazán tapadt
de vigasztal hogy nem látta senki
(kunmadaras)
És mivel a szíp bordó motorod nem engedték versenyezni (ócskának találta a rendezőség)
Mennyé porsche vadászNI.
miért?
azóta nem fog a fék?
Kellettek róla szelepek, rugók
Nem tudom neked mikor, mondja meg, hogy ellopták...
na ilyen is van
Gyerünk dógozni