Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ződeknek
csak 1 részlet
Tudom jimy 4 ezerért már nem vágják tele a 9-est De sokkalottam a 6 ezret amit mondtál előszőr , meg nincs is a hónap vége felé több pénzem muszáj voltam alkudni...
Te Kanári te mit fényképeztedgeted magad?
Annyira nem vagy ám szép
Inkább a motorodról rakjál képeket, hagy írígykedjenek a zőőőd kollegák...
Mindenképpen ott leszek, legfeljebb teszek fel esőgumit

A héten tervbe volt véve a Mátra is de nem volt jó idő. Holnap költözünk, most már több szabadidőm lesz. Ma még le kell dobálni a parkettát és ki kell festeni a nappalit is.
az egy teskós BERIK!
igy volt,a nike-ben gyorsultam
nem igazán tapadt
de vigasztal hogy nem látta senki
(kunmadaras)
Most nézem jobban, az egy kesztyű a kezedben, de hol a seprű amivel megengedték, hogy sepregess.
Gondolom ez egy gyorsulási versenypálya.
És mivel a szíp bordó motorod nem engedték versenyezni (ócskának találta a rendezőség) , ezért futva teljesíthetted a távot, csak, hogy elmondhasd, hogy rajthoz állhattál egy gyorsulási versenyen.
Te, színesveréb ne szemtelenkedjél, mert a tiedet is "megjavítom".
Mennyé porsche vadászNI.

miért?
azóta nem fog a fék?
Mióta kicseréltem a hátsóféktárcsát, és betéteit újakra, azóta csak megyek, megyek, megyek, meg nem állok.
No, megyek motorozni, eltankolom azt a négyezret.
Hát kékvér télleg ellopták, de nemcsak a szelepeket a vezérműtengelyt is.
Jó reggelt!
Főleg, úgy, hogy Jimyvel ebótoltam a hengerfejed
Kellettek róla szelepek, rugók Jimy pont meg volt szorulva adtam neki érte 4 ezret
Nem tudom neked mikor, mondja meg, hogy ellopták...
A 9es túra nekem bármikor jó csak lassan menjünk, mert én csak tolni tudom még egy darabig.
3.Ez is dobogós hely. Na menjünk görcsölni.
2-ik
a 17.-e nekem is jó
én meg csak ugatom pipike
1. Elsőőőőőő
na ilyen is van
Gyerünk dógozni
nem kell feltétlenül törötnek lennie hogy igy nézzen ki emlékezz csak az első gsxr-em re hol figter volt hol idomos és azt nem püföltem mint a másodikat
Pipi elárulhatod a tobbieknek is hogy van valahol 1 kölköd és a 7végéket azzal is töltened kell.......néha