Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nuni
Nünü.
következő pávos de nem párosan
jó etét nini
Jó estét!
Össze vazze, mert én nem csak ugatom a szervezést, hanem csinálom is...
Most az én hétvégéim igen kötöttek Most jászberény, jövőhét szülinapi party, utánna POLGÁRDI MAJD akad egy üres (17-18) (na oda volna jó a 9-es mocizás) utánna meg lassan Nagykálló ) Menek fogni sok szép nagy halakat...
Szeva Himi , ne hagyd magad Pipinek is összejött
Pedig egy Mátra környéki túrába még én is benne lennék.
áááááá,látod hogy nem nagyon kapkodnak utána én felvetettem a dolgot,a többi nem rajtam múlik
Hali Himi! Mizu? Lesz 9-es túra?
aggy isten faszik
Sedu,a következő nyiltnapra remélem eljösz majd! Nagyon fain volt 17-én!
Vegyél egy töröttet ennek is ez lehetett a története!
Bogyó legközelebb több lesötétített autóval menjetek. Ígérjetek neki olcsó üzemanyagot! Vigyázz PÁV-ra ne kerüljön az asszony!
Gondolom Zsuskának sokkal kevésbé lesz lámpaláza, ha két vizsgabiztos is ül bent mellette Nagyobb biztonságban érzi majd magát
Ha véletlenül, meg pont most menne át az első vizsgabiztos kirúgnák...
hát sajnos ez van velem tökéletesen vezet akárcsak az oktatóval,mikor beül a vizsgabiztos...végevan(lámpaláz) most lesz még 1 vizsgálya kettő vizsgabiztossal az egyik ellenőrzi a másikat hogy nem e direkt buktatja meg mindig a csajom részemről ez az utolsó tovább nem érdekel januárig kibirom valahogy jó sok xanax-al
Lassan Zsuzskát valami kupával, meg oklevéllel meglephetné már az oktató Szerintem ilyen, konyhára jó pézt hozó tanítványa rég nem vót ha egyáltalán vót
Te meg lebeszélhetnéd az oktatóval az "egyet fizet kettőt buk akciót"
Zsuska a BUKMÉKER
Hát pont ez az A kút csak 2 km-er, de már ha rajta ülök, mindíg egy kis kétérővel megyek bár ezt sosem tervezem, de mikor már két hete rajta se ülök nem én vezérlem a dógokat...
vinném a benyát Szeki csak az én drága szerelmemet megint elkaszálták és nem tudok menni pedig kellene a kess hidd el de valahogy megoldom mert szeduhoz is mennem kellene
olvastam a hozzászólásokat világositcsátok már fel a városi birkákat hogy a Tisza töltés le van aszfaltozva még mi csináltuk mikor meg volt a KFT.........igaz bicigli ut.de sokan járnak arra akár autoval is a sorompó meg könnyen nyitható csak meg kell lökni hogy ki lehetett téleg nem tudom 70éves robogóst nem ismerek és kb30falu van a körzetében
a benya kérdés az mindíg nyitott azaz kellllllllllllllllllllllllll.
üresen pihegnek a kancsók az udvaron, fíííínom u.k. benga után áhítozva. nem junájtid kingdom .
a lapot az öcsémmel kell egyeztetni.
tisza rulett , őőő tiszta rulett , vagy így intézték el a konkurenciát.
Szekipapa a márvány tábla fog kelleni mert a rokon megcsinálja occon akit meséltem de a tábla kell...........ha eljutok oda akko elhoznám de előtte ugyis hivlak hogy kell e benya
nem tudom a helikoptert láttam de nem tudom ki az ugyan is azt az utat sokan használják,nem csak panyolaiak