Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ovatos duhaj vagyok,
csak vigyázz,isznak is azok a lovak rendessen
főleg ha koppig téped neki mindíg
Hova hova? Csatlakoznék
Mi a baj Jimy mester?
Mentem motorozni.
mit értetlenkedel Jimy az 1200-es esssss,mindig is jobban ment a kétcsövü koppányal
akkor még jobban ágaskodna, komolyan mondtam hogy nem BIROK vele, szoknom kell az UJ LOVAKAT
tegyél hátra nagyobb fogaskereket na akko lehet küzdeni lámpától lámpáig
egyszer már leigáztam, sosem ismeri el pedig 3 tanum van rá, mind1 Jöhet nyugodtan. mert ez amotor most aztán odabasz, eddig nem tudtam miröl is beszélt Action, most már tudom milyen amikor küzdeni kell a vassal hogy lent maradjon
Actionnak ezt csak tettekkel tudod bizonyitani tehát össze kell mérni a két 12-est
Üdv az uraknak , Skacok, idáig le se száltam a motorrol, Bazzzzz, Rettenet , Azt kell mondanom hogy egy másik motoron ülök, geci jól megy, alig lehet lentartani az elejét, és hát a hangja, atyaisten félelmetes. Őcsém hogy ennyit számitson egy kipufogócsere, sosem gondoltam volna, , ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, szavakba se lehet önteni a külömbséget. , Na most már tudom mit kell tudnia egy 12esnek, éshát ugytünik tudja is
heti 70et ,szopósodjanak meg ,télére haza akartam menni egy kicsit érted...dolgozni .
ma is fentebb vitték a benya árát ukránba meg be akarják hozni hogy heti 70 litert hozhac be medig engedi ezt még a kormány helló
jön az apokalipszis ,katasztrófák,zavargások,nagy mennyiségű benzinlopás , .
hübazmeg ,remélem a tető megvan még a kecón ,a viz nem érdekel odáig nem tud felmenni .
pedig .............zsákoltak rendesen http://www.szon.hu/lakohelyem/...
látszik hogy nem jársz haza fődim Kisvárdát elöntötte a belviz akár csak Fényeslitkét igy nem tudunk menni dolgozni mert elsülyednek a gépek
énsem ,csak bejárok a melóba netezni .mizujs megfőtt a Steyr is?
én 1ik sem
na mi ez a pusztulat ,mindenki motorozik ,vagy dolgozik .
jóreggelt mindenkinek főleg a goodnetnek
szép jó napot az uraknak ,mostmá látszik a napocska is,én meg mehetek melózni
mert ez egy fektetett ovál dob aminek a hegyesebben hajlított ívein van két oldalt a matrica ,tehát jobbról is és balról is látszik a felirat ha a helyén van a dob .de ez az emberállat állítva tette oda .