kellemes pihenést. remélem holnap odaér, fényképezőt vigyél legyenek képek.ha összejön mi hajdúdorogra megyünk, de a régi csapat már felszívódott, mondom egy-két embernek hogy meek kocsival viszek szerszámot meg sikagumit és füstölhetnek én meg be és kiszerelem a kereket, de csak meghúzták a vállukat.
nekem még nincs mit égetni, a vfr meg nem látványosság még talán köpnének is egyet az érdeklődők.
basszus, el se hiszed már vagy 2 hónapja árultam a táőrcsákat a kutyának nem kelletek, ezért csereberéltem sedu-val. beszarás mindig igy járok akármit árulok akkor kell amikor már nincs meg
jaja ugyanezek a tárcsák voltak, 320as. azt hittem egyébként hogy neked az ujjabb tárcsák kellenek, amik az enyémen vannak most. szeki-t is megérdezheted, mert neki is szokott lenni,
Péntek délutántól nem vagyok! Vasárnap du újra leszek! Megyek egy kicsit italozni! Irány kenese! Ha honap délelőtt meghozza a postás a mintát azé leveszem még róla!
valamék este hazafelé jövet egy denevérmialófasztvertemtelibe polgárnál kb 70-80-al, a bal markolaton lógott a csúnyája addig míg nem gyorsítottam 150-ig onnan a menetszél letisztította a maradványokat.
kisúj után komám szétkapja oszt lököm majd hogy mi kő