Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benned bíztam szeki bácsi
kisúj után komám szétkapja oszt lököm majd hogy mi kő
kellemes pihenést. remélem holnap odaér, fényképezőt vigyél legyenek képek.ha összejön mi hajdúdorogra megyünk, de a régi csapat már felszívódott, mondom egy-két embernek hogy meek kocsival viszek szerszámot meg sikagumit és füstölhetnek én meg be és kiszerelem a kereket, de csak meghúzták a vállukat.
nekem még nincs mit égetni, a vfr meg nem látványosság még talán köpnének is egyet az érdeklődők.
van 12-es gyári végdobom is, remélem azt kézpénzért tudom értékesiteni
basszus, el se hiszed már vagy 2 hónapja árultam a táőrcsákat a kutyának nem kelletek, ezért csereberéltem sedu-val. beszarás mindig igy járok akármit árulok akkor kell amikor már nincs meg
Enyém még 6 dugattyús....
jaja ugyanezek a tárcsák voltak, 320as. azt hittem egyébként hogy neked az ujjabb tárcsák kellenek, amik az enyémen vannak most. szeki-t is megérdezheted, mert neki is szokott lenni,
Hali!

Hallom vettél zx12 féktárcsákat!
Kell az neked?
Mennyiért vetted?
Péntek délutántól nem vagyok! Vasárnap du újra leszek! Megyek egy kicsit italozni! Irány kenese! Ha honap délelőtt meghozza a postás a mintát azé leveszem még róla!
neked mindegy miaz csak szárnya legyen és máris vonzod őket csak milesz veled ha 1 AN-2-es el talizol ott már téged visz le a menetszél
jelezz ha megkaptad a csomagot, remélem a postásom feladta.
valamék este hazafelé jövet egy denevérmialófasztvertemtelibe polgárnál kb 70-80-al, a bal markolaton lógott a csúnyája addig míg nem gyorsítottam 150-ig onnan a menetszél letisztította a maradványokat.
értelek én madárember
hmm kicsit lomos, de ahogy egy haver mondaná "van közte olyan is amiért még sivatag közepén is leszállna a repülő"
ne aggódj csimbi, míg ezek a dobozkák tele vannak apró alkatrészekkel addig lesz honnan összekukázni pár használható cuccot a verdádba.
basi ezt neked írtam vóna, csak panyolán kötött ki
basi, reményeim szerint már úton van feléd a cuccom, két nap+két-három nap ezt ígérted, most te jössz.
én nem szerelek!nem vagyok motorszerelő! egy havernál vettem lencse végre, csak érdekesség képen raktam fel.
Basi,Szeki ti pontozónak használjátok a dugókat?
Ez meg egy GPX 750!A kompresszió gyűrüt kicsit megette!
ez egy shercó volt, de télleg csak vót.
imádkozhat is a gazdája, hol is van mo-n chercó bót
de azért akad még pár telószimmeringet kivevő akadály.
nem rég jártam a 4-esen, püspökladány és a keleti híd között megújult az aszfalt.
IXIL EXTREME , megkaptad a csomagot Sedu mester?
Milyet raktál rá?