Akkor ez járja az országot, vagy több van belőlle
Mint mondtam engem 3 különböző helyen mértek, de voltak információim más egyéb helyekről bár ez szinte mind bács megyén belűlről...
Tényleg Kanári madárral mi van Rég nem láttam itt a "színtestvéremet "
Lehet beszorult az ajtó a scanián azt önváltóba nyomja a magyar-angolt, míg valaki ki nem szabadítja?
Te merre kavarogtál, hogy láttad ezt az asztrát Szeki?
Ez már mért engem kőrösön, csongrádon, szentesen. A motor és az autó lézerblokkolója is nullázta már a műszerüket...
De tiszakécskén is nyomják vele. Úgy látszik bács megye a fő körzetük, fekete astrára vigyázni kell, szinte minden nap kint van valamelyik városban, vagy faluban
Te hol készítetted a képet...
Köszi Klackó de valóban 28-án van Ez csak olyan kóbór dolog...
László, Levente, Péter napkor tartottuk ezt valamikor a haverokkal, 3 napi berugás árán...
De elmúltak a szépidők.
Az utobbi 10 évben már csak a telefon küld egy sms-t
Senkinek eszébe sem jutok...
Mint mondtam engem 3 különböző helyen mértek, de voltak információim más egyéb helyekről bár ez szinte mind bács megyén belűlről...
Lehet beszorult az ajtó a scanián azt önváltóba nyomja a magyar-angolt, míg valaki ki nem szabadítja?
Polgárdiba megyek, ott hátha jobb a szervezés...
Ez már mért engem kőrösön, csongrádon, szentesen. A motor és az autó lézerblokkolója is nullázta már a műszerüket...
De tiszakécskén is nyomják vele. Úgy látszik bács megye a fő körzetük, fekete astrára vigyázni kell, szinte minden nap kint van valamelyik városban, vagy faluban
Te hol készítetted a képet...
László, Levente, Péter napkor tartottuk ezt valamikor a haverokkal, 3 napi berugás árán...
De elmúltak a szépidők.
Az utobbi 10 évben már csak a telefon küld egy sms-t
Senkinek eszébe sem jutok...
Akkor sok boldogságot pipike
Aztán be ne basszá nagyon
nem baj,akkor ugyis elfelejtem,mert az enyémre leszek koncentrálva!
pipinek boldog névnapot kivánok!
Ja,reggelt faszik
Jó reggelt!