Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd eladják ,itt is az értéket ott hagyták , a nyomatékkulcsom meghagyták,az orosz krowát elvitték
Nem is értem szerszámot, hogy lophattak
Hisz azzal dolgozni kell se a szerencse gépbe nem bírja bedobni, se a torkán nem bírja legurítani
Mikor nálunk az üzembe egyszer bementek pont ott volt fater motorosfűrésze,( nem az occsóbik féle )
Rá se néztek, nem, hogy ellopták volna...
lehet ,de bánja a kánya hát biztos szegény munkanélküliek voltak és ételre kellett nekik .
Te is jobban jártál volna, ha a roncs rx-et lopják el...
A szerszámokért tényleg kár...
ne is mondd ,tegnap feltörték a házat ,és elvitték szinte minden szerszámomat meg ilyesmit,de a motorok még megvannak .Haza kéne menni ,de nem tudok most .
vissza minden azthittem Pipike kütte azt a sziiip piros zetorkot elnézést Pipi,meg a macsekodtól is Fődim te meg jobb voolna ha hazajönnél mert az oroszok olyan ipari telepet épittetnek hogy szerintem lekel bontani egész Fényeslitkét és Kisvárdát ugy hogy nem lesz hova hazamenned
na most megfogtál Pipi de mivel tisztelem a korodat,nem mondom hogy húzd a macsekod a farkadra
én ilyet adnék inkább ,Sziasztok .
Bordó
mázlista...
észrevettem hogy két hasonló fotó van és felehetne tenni mint játékot hogy kerezsd a külömbséget de én a jobb oldali vasra gondótam
na ilyenről beszélek Pipi csak amiről beszélek az bordó
Bogyesz az két egyforma fénykép
Csak zozókánk akkora zseni, hogy kétszer rakta fel ugyanazt a fotót...
Ha meg a suzukira gondolsz...
aha
de siiiip aza jobb oldali
nem-nem Pipi nem ez a konstrukció mint montam a telefonban is ez 2006-os tökre mint az MAN csak STEYR van ráirva majd csinálok fotot
Hála annak a magasságos atyaúristennek
Könyörögtem is a szeplőtlen szűzhöz , hogy akinek csak annyi esze van, hogy ezekben a kiszámíthatatlan esős időkben motorra száll
az ázzon rongyá a motorja meg rohadjon le az út szélén...
No gyerekek ma szarráztunk B csabán
Itt va ni a steyr-ed
Azt mondják egy nagy rakás f@s
Nálunk a kukásautó is steyr ilyen szép szürke
Sírni fogod még a kamazt
Stejr helyesen
mondom ha akarja elmondja ha nem akko nem mikor hivtál pont ahogy letettem a telefont a tegnap,sikerült megölnöm a kama3-mat ugyhogy holnap kapok helyette 1 uj Steejert ha jól irtam
Mi lehet az?
Nem maradt egy újja sem pötyögni?
Akkor nyomkodja a billenytyűket az orrával...
én tegnap beszéltem vele még megvan van 1 kis problémálya de magán jellegü ha akarja elmondja hanem,nem
azért annyi előnye volt legalább kiderült jó még a telefon akksija
9363-ról halott-e valaki rég láttam, tán rácsos iskolába ment?
uuuuuuuuuuu téleg elis felejtettem mivel nem sok időm van mostanában de kelleni fog csak tárold még 1 kicsit és ha lesz dolgom arra bemegyek csak nem tudom mikor mert 7végén is dolgozok csak ma nem mentem a futóbab miatt köszi
Te csak ne írogassál inkább gyere az ablakért. Ha nem kell azt is megmondhatod!