Nem is értem szerszámot, hogy lophattak
Hisz azzal dolgozni kell se a szerencse gépbe nem bírja bedobni, se a torkán nem bírja legurítani
Mikor nálunk az üzembe egyszer bementek pont ott volt fater motorosfűrésze,( nem az occsóbik féle )
Rá se néztek, nem, hogy ellopták volna...
ne is mondd ,tegnap feltörték a házat ,és elvitték szinte minden szerszámomat meg ilyesmit,de a motorok még megvannak .Haza kéne menni ,de nem tudok most .
vissza minden azthittem Pipike kütte azt a sziiip piros zetorkot elnézést Pipi,meg a macsekodtól is Fődim te meg jobb voolna ha hazajönnél mert az oroszok olyan ipari telepet épittetnek hogy szerintem lekel bontani egész Fényeslitkét és Kisvárdát ugy hogy nem lesz hova hazamenned
Hála annak a magasságos atyaúristennek
Könyörögtem is a szeplőtlen szűzhöz , hogy akinek csak annyi esze van, hogy ezekben a kiszámíthatatlan esős időkben motorra száll
az ázzon rongyá a motorja meg rohadjon le az út szélén...
mondom ha akarja elmondja ha nem akko nem mikor hivtál pont ahogy letettem a telefont a tegnap,sikerült megölnöm a kama3-mat ugyhogy holnap kapok helyette 1 uj Steejert ha jól irtam
uuuuuuuuuuu téleg elis felejtettem mivel nem sok időm van mostanában de kelleni fog csak tárold még 1 kicsit és ha lesz dolgom arra bemegyek csak nem tudom mikor mert 7végén is dolgozok csak ma nem mentem a futóbab miatt köszi
Hisz azzal dolgozni kell
Mikor nálunk az üzembe egyszer bementek pont ott volt fater motorosfűrésze,( nem az occsóbik féle
Rá se néztek, nem, hogy ellopták volna...
A szerszámokért tényleg kár...
mázlista...
Csak zozókánk akkora zseni, hogy kétszer rakta fel ugyanazt a fotót...
Ha meg a suzukira gondolsz...
Könyörögtem is a szeplőtlen szűzhöz
az ázzon rongyá a motorja meg rohadjon le az út szélén...
Azt mondják egy nagy rakás f@s
Nálunk a kukásautó is steyr ilyen szép szürke
Sírni fogod még a kamazt
Nem maradt egy újja sem pötyögni?
Akkor nyomkodja a billenytyűket az orrával...
9363-ról halott-e valaki rég láttam,