Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó! Nem tudom felétek mi van, de itt csengetsz 30 ezret a vizsgabiztosnak és akkor is átmész ha közben rendőrt gázolsz.
Igaz meg kell keresni azt a vizsgabiztost, akinél lehet, de szerencsére elég sok van belőle.
Nem egy haverom küldte mailben a linket.
Tündi ajánlotta a figyelmedbe?
http://youtu.be/SOGn7dgWrVU láttátok már?
Nagyon nagy!
Minden riporternek így kellne tudósítania!

bogyesz ,,, csomag átvéve
na megyek is iskolába szevasztok
már vettem régen csak nem fogja fel hogy menyi pénztől esünk el veszem a 350-550ft-os cigiket kint 170 tankolom másnak a kuti benyát ha valahova el akarok menni 1 kártyát lebeszélek mire végre találok valakit ha ki akarok menni ukránba 2000 kel fizetnem annak aki kivisz(megértem)1kanyaron keresek 3700ft-ot és iskolába tankolom a Sanyi suziját na ezek a pénzek mind meg maradnának és a lényeg hogy már330ezerben val 1 szaros B-s jogsija áááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
levettem a kezem róla teljes mértékben mint anyagilag mint máshogy nem is beszélünk tegnap óta,mert nem is érdekli én már mindent megtettem,mentünk a fekete ótó-val az oktatóhoz,kapot 1 teljes napot ingyen vezetést bejárták ,nyiregy,debrecen szalka vittem pálinkát megtettem már mindent amit lehet és nemésnem ésnem de nem is érdekli az a baj nállam jól vezet,az oktatóval jól vezet........mihejst beül a vizsga biztos vége.előjön a lámpaláz és hibát.hibára halmoz enyit mondott a vitgabiztos de az én hibám mert nem kelett volna elvetetni a jogsimat
akkor vegyél neki egy biciklit
Himizoli,köszönöm az infókat , .
ja és szevasztok .na mivan Pedro,az asszony átment .
Basi2 , mostanában nem látlak msn-en ezért itt irok .
Kellene egy 2004-es CBR600f4-re egy komplett fényezett idom szett ,az az e-bay-es kínai fajta ,pénz nem számít ,beszerzed nekem ,
1 rosszat már meg usztál a száraz kuplungot
csaje lépjél át a te nevedre, mi a jelszó jimy? TANKGYÁRTÓ?
Eras eeeefelejtetted a jelszódat?
fura
cső jimy, sajna nem akaork "problémát" a nyakamba venni, hallotam jókat is söt inkább jókat a ducati-król, de sajna rosszakat is
A lényeg, hogy erikának tetsszen.
3. bronz ismét, kérdés ez kinek hogy tetszik, erikának szeretném boltolni.
3.
Jó reggelt!
2-ik
1. mondhatni simán essőőőő
nem is alszotok écakások
Jóccakát!