Bogyó! Nem tudom felétek mi van, de itt csengetsz 30 ezret a vizsgabiztosnak és akkor is átmész ha közben rendőrt gázolsz.
Igaz meg kell keresni azt a vizsgabiztost, akinél lehet, de szerencsére elég sok van belőle.
már vettem régen csak nem fogja fel hogy menyi pénztől esünk el veszem a 350-550ft-os cigiket kint 170 tankolom másnak a kuti benyát ha valahova el akarok menni 1 kártyát lebeszélek mire végre találok valakit ha ki akarok menni ukránba 2000 kel fizetnem annak aki kivisz(megértem)1kanyaron keresek 3700ft-ot és iskolába tankolom a Sanyi suziját na ezek a pénzek mind meg maradnának és a lényeg hogy már330ezerben val 1 szaros B-s jogsija áááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
levettem a kezem róla teljes mértékben mint anyagilag mint máshogy nem is beszélünk tegnap óta,mert nem is érdekli én már mindent megtettem,mentünk a fekete ótó-val az oktatóhoz,kapot 1 teljes napot ingyen vezetést bejárták ,nyiregy,debrecen szalka vittem pálinkát megtettem már mindent amit lehet és nemésnem ésnem de nem is érdekli az a baj nállam jól vezet,az oktatóval jól vezet........mihejst beül a vizsga biztos vége.előjön a lámpaláz és hibát.hibára halmoz enyit mondott a vitgabiztos de az én hibám mert nem kelett volna elvetetni a jogsimat
Basi2 , mostanában nem látlak msn-en ezért itt irok .
Kellene egy 2004-es CBR600f4-re egy komplett fényezett idom szett ,az az e-bay-es kínai fajta ,pénz nem számít ,beszerzed nekem ,
Igaz meg kell keresni azt a vizsgabiztost, akinél lehet, de szerencsére elég sok van belőle.