Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mejd eljöttök van lehetőség végig kóstolni mindet
Az is fincsi volt
a Panyolai nyitó páleszt mindenki nyelte
Pipike beszippantotta az alföldi kerítésszaggatót
Ja!Csipog,beriaszt,meg ki is
ahogy jöttünk kifelé Karancslapujtőről a 4sávoson mi is bele futottunk a muvi sünbe remélen hogy nem 60-as volt a tábla amit elhagytunk de Törökszentmiklóson tuti a fotó szeki a kötépső ujjával végig jelezte nekik hogy jövünk nincs velük ki békülve
Himi riasztód be vált?
Hát ez a kép önmagáért beszél
Nem,szürke,vagy aranyszinű,a faszom figyelte.
hétvégén rád csörgök
tavaj pipi birta a legtovább 3napig!majd ugy csináljuk hogy mindenkinek jó legyen
Az alkesztől itt távol álltak Rajtam kívül 2-3 ha berugtak a többi csak szürcsölgetett
Nyilván idén már nem tartok több bulit de mint Bogyesz is írta lesz majd máshol...
Jó csapat verődött össze mindenki szívessen látott vendég volt
Hali! Kormánytelót mikor vihetem vissza?
Na oda már én is két napra nevezek
ő nem de még az idén lesz Fazinál és nyár végefelé nálam
Pipi itt mindenki arról áradozik hogy miként élte át a bulit de téged nem kérdeznek,úgy hogy légyszi nyilatkoz ugye még egyszer nem akarsz ilyen alkesz bandát összehozni

Dehogyis, eltettük egy nejlontasakba egy csipesszel az újlenyomat miatt mint ahogy a Miami helyszinelkőkben láttuk...

Fotó is van természetessen,
Na lökd ide be bogyesz, ha véletlenül nem hinné el, hogy komolyak a szánjdékaink...
Az emberrablók az elraboltak fülét küldik...
azt tedd hozzá,hogy fotón őrzöm
Nesztek itt bámulhatjátok a rusnya képeteket...
Már mér hagynánk fiatalkorú megrontása súlyos büncselekmény a magyar törvények értelmében...
Kezdjél el azon gondolkozni, mivel vásárolhatnád meg a hallgatásunk A bizonyítékot én sepergettem ki az ágy környékéről, és Bogyesz őrzi, hogy neki is leessen valami a zsarolásból...
iiiigy van kis koruak is voltak
Kár hogy nem láttam ügyes a gyerkőc
Napot alkesz banda
már leesett,h miről beszéltek ,furcsa is volt ,h a 13ből,csak 12 üres tasak marad ,na de hanyagoljuk már ezt a témát .