ahogy jöttünk kifelé Karancslapujtőről a 4sávoson mi is bele futottunk a muvi sünbe remélen hogy nem 60-as volt a tábla amit elhagytunk de Törökszentmiklóson tuti a fotó szeki a kötépső ujjával végig jelezte nekik hogy jövünk nincs velük ki békülve
Az alkesztől itt távol álltak Rajtam kívül 2-3 ha berugtak a többi csak szürcsölgetett
Nyilván idén már nem tartok több bulit de mint Bogyesz is írta lesz majd máshol...
Jó csapat verődött össze mindenki szívessen látott vendég volt
Pipi itt mindenki arról áradozik hogy miként élte át a bulit de téged nem kérdeznek,úgy hogy légyszi nyilatkoz ugye még egyszer nem akarsz ilyen alkesz bandát összehozni
Dehogyis, eltettük egy nejlontasakba egy csipesszel az újlenyomat miatt mint ahogy a Miami helyszinelkőkben láttuk...
Fotó is van természetessen,
Na lökd ide be bogyesz, ha véletlenül nem hinné el, hogy komolyak a szánjdékaink...
Az emberrablók az elraboltak fülét küldik...
Már mér hagynánk fiatalkorú megrontása súlyos büncselekmény a magyar törvények értelmében...
Kezdjél el azon gondolkozni, mivel vásárolhatnád meg a hallgatásunk A bizonyítékot én sepergettem ki az ágy környékéről, és Bogyesz őrzi, hogy neki is leessen valami a zsarolásból...
Nyilván idén már nem tartok több bulit
Jó csapat verődött össze mindenki szívessen látott vendég volt
Dehogyis, eltettük egy nejlontasakba egy csipesszel az újlenyomat miatt
Fotó is van természetessen,
Na lökd ide be bogyesz, ha véletlenül nem hinné el, hogy komolyak a szánjdékaink...
Az emberrablók az elraboltak fülét küldik...
Kezdjél el azon gondolkozni,