Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én ahogy láttalak estére,szerintem karácsony sürvebben van
Te Action13, én annyi idősen mint te, azé több ilyen csomagot használtam, egy napon. Emlékeim szerint 3-4-et
Most meg enélkül nyomom a napi 2-3-at.
Fekete opelastra?
Az semmi kapucnyI!
Én mikor jöttem kifelé Kécskéről,a kanyarban állt az EHG-s astra
A szemből jövőket filmezte,én meg előztem a kocsisort vagy 80-al
Mikor mellé értem lelassítottam,csak bambán bámultak
Nem,nem repülni fogok ha lössz eggyeszség
Kérdezd meg, ha úszva mégy úgy olcsóbb?
Máma kiderül minden lehet hogy jövőhéten megyek
a tied se kutya,élőben még szebb mint fotón a felnit igykén meg csinálnod,már ha a sárga nem kellet
Szivesen de ha tudnád hogy vader beszéltle a gumi füstöléstől
Hát ez nagyon ott van. Alkudni lehet?
Állat egy gép.
Rendfileldbácsi köszi a reggeli ébresztőt
a Vader és Csimbi és Ghoszti Pipi meg én bár Pici Fasz az vitt haza a gumikból és a füstből mert mind a Tolyóban kötött ki fődim kéne a tel számod eküdöd itt,vagy emilben
Na jimmy, én rá kattanok erre itten, ez pont mintta az enyim.Ugyan abba a hónapba adták ki
Te figyelj már ,a buliban voltak szabályszegők ,akik nem égettek gumit .azoknak ki kell találni valami büntetést .
Pipi a Totojával füstöltetett ? ha már a motorját nem merte elhozni .
vettem,irtam
ó,h szarnál sünt . na küldtem ímélt .
ja és aksi is othagyott valamit de már pipivel feladtúk postán mert a szülőknek csak hiányzik a gyerekük kovi muvi
oké oké farkaska csak még nem kaptam kábelt a géphez etére igérik meg a vidiket 1be szeretném szerkezteni mert van rövid és van hosszú de ez már az én tudásomat meghaladja de van profi számitás technikus guru cimbi aki meg oldja de kicsit kések vele bocsi már meg szokhattátok "néz rám hülyén,Pipi"és meg van az összes gumi füst vidin persze van olyan akit titokkban kéne tartani ugye Kékvér + a ghoszti kerekelése is
Miért is jönne? Én szabályosan közlekedtem.
Nem, de majd jön a közigazgatási eljárásról, az értesítő.
jimy ti is találkoztatok hazafelé a pályán azzal a rendőrautóval, ami 80-al ment a külső sávban? Mert én úgy othagytam mint a sicc, utána jött utánam egy darabig, de mivel nem mentem csak 130-al később lemaradt ott ahol nagyon esett.
Ha útólér, megbüntethet.
Ideje volt már!