Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És eztetet kapta most.
Ezt Eszter kérte húsvéti ajándéknak.
Pipi ilyen lyányok táncikátak mindenfelé .
Hát caberg nemvolt valami nagy választék, mindenből volt egy bemutató, de szereztem neked akciós szelvényt, tucc a bótba occóé bukót venni. Március végéig.
Hali! Ma én is voltam csapatni a haverokkal,mentem kb 100km-ert,de szigorúan a városon kívül!
Bogyeszkám kocsma hogy megyen ni, nem te iszod tán az összes hasznot el ni?
Jimyikém kiállítás milyen vót berg sisak ocsoé?
Bogyesszal jimyvel mi van nagyon rég kostógattak...
Nem vak csak bátor
Üdv!
Olyat motoroztam az "üres" városban,ááá kurva jó volt!

Pipi,és te a "fékjavítás" után rá mertél ülni?!?
Egy igazi kamikaze vagy!
Vakuljon meg aki hibát talál benne
Köszönöm igazi motoros vagy
korrupt,csaló,zsidaj vagy .
Ovatosan a vassal !
latom te fujtad oket
Ne törődj vele... majd elromlik a tied is....
Szevasztok
Kawaszekis láttam tettél fel képet nem kem a baloldali tartó kellene ami az utolsó képen az első Milyen árat tudsz rá mondani esetleg bal oldal deklnid nincs esetleg tel szám vagy valami elérhetőség ahol megtudnánk beszélni a dolgokat?Előre is köszönöm!
Vegyetek fiatalabb kilencest, vagy Z-t és akkor nem kell szerelni, csak motorozni!

A felnik eladóak.
Es most?
Ha megcsináltátok, írj majd légyszi, hogy megoldotta e karmantyú csere...
Láttam, hogyjelöltél... Köszi... Vissza is jelöltelek....
még annyira nem tudok menni, mentem már 270-et, de csak pillanatnyi.... sokat kell még tanulnom... most olyan 180-ig érzem magam biztonságban és olyan 240-ig szoktam húzni gyorsításkor, de mindíg vissza állok 180 ra...
Tők jó beszélgetni veletek
Na elmegyek kocsérra kiváltom a horgászengedélyemet...
Persze hivatkozhat arra, hogy csak az alteregója volt, ne higgyetek neki Mondta ezt már nagyobb ember is( Kis Ernő ) de szerintem azt sem vették be...
Közlemény:
Arra az esetre ha baleseti helyszínelésen kiderülne, hogy az üzemi fék meghibásodása miatt került sor a tragédiára akkor bizonyítékúl:

Az utolsó képen a hátsókerék levételhez készülünk, Jimy ennélkül a művelet nélkül egy izzót sem hajlandó kicserélni
A szokás hatalma...
9363 nem rontottunk el semmit
A féknél a felső munkahengernél ki van kopva a karmantyúm elméletileg azért kezd bentről fogni a fékem
Jimynek volt egy a kuplunghoz és mire zégergyűrű fogó nélkül kisikerült piszkálnunk belőle a kókvancot csak azért, hogy megállapítsuk, tökre nem egy méret hát...
Persze mihelyt Szeki felvette a telefont rögtön mondta, hogy elég lett volna leolvasni az olajtartályokról a számokat...
De hát jó pap is holtig tanul ugye...
Azt már nem merem elmondani milyen kisipari módszerrel próbáltuk jobbátenni, dehát nem vált be...

Egyébként, milyen módszerrel húzod fel a karmantyút a dugattyúra? Nekem borzalmassan kicsinek tünt a belső átmérő ahhoz képest amin át kell húzni, hogy középütt legyen
Persze bízok Jimyben mert én tuti, hogy elszaggatnám, vagy legalábbis megnyújatanám...

Ja szeki Jimy meghallgatta a dieselemet és azt mondja a kuplung felől jön a hang, tehát esélyes amit mondtál a generátorlác lehet a bibis...