Te Robesz mennyi pénz maradt ott a kúton tegnap?
Én eltankoltam egy 10-est, meg fél tankal értem haza és egészel indultam Nem méregettem nagyából 350 km és 350 ft/l benzinár mellett szívessen motoroznék mai is de inkább főzök az olcsóbb...
Az mszp-hez van valami közöd?
Ez '02-'03 as volt!Nem mondanám gyengének! BMC sport szűrő és Yoshimura cső volt rajta!Elég brutálisat tol alul is! Viszont baszott kényelmetlen! Szerintem egy kicsit pályagép volt mert a blokkon belül pl az olajpumpa csavarok át voltak fúrva a biztosító drótnak!
Szép estét faszik
Na,ma szétberheltem a féket,hát a döntögetős dologból lett valami,mert jöttek ám a kis bubik rendesen,de csak a szétszedés-kitakarítás/nem volt dzsuvás/-összerakás után.
még mindíg rugózik kicsit,de sokkal jobb mint tegnap volt.
próbálgattam az uccába,annyira fog hogy elemeli a seggét rendesen ,pedig még hideg az aszfalt
Én eltankoltam egy 10-est, meg fél tankal értem haza és egészel indultam Nem méregettem nagyából 350 km és 350 ft/l benzinár mellett szívessen motoroznék mai is de inkább főzök az olcsóbb...
Az mszp-hez van valami közöd?
Eksünfiam te a második vagy, remélem végigalszod ezt a motorosnapot is...
Ha szétszeded a főfékhengert egy pár képet dobj már fel légyszi... Meg a tapasztalatot is...
Mekkora a sisak
Anyának jó lenne,neki 56-os a buksija
Plexije?belseje?hány éves?esetleg még képet a belsejéről
Na,ma szétberheltem a féket,hát a döntögetős dologból lett valami,mert jöttek ám a kis bubik rendesen,de csak a szétszedés-kitakarítás/nem volt dzsuvás/-összerakás után.
még mindíg rugózik kicsit,de sokkal jobb mint tegnap volt.
próbálgattam az uccába,annyira fog hogy elemeli a seggét rendesen ,pedig még hideg az aszfalt
Nem a feleségedet csapták be hanem te nem értesz hozzá az "ARANYHAL" bár nem ígérem, hogy kívánhatsz tőlle 3-at...
Itt az akvarium