ott az egész nyár, forró aszfalttal, te meg most akarsz tesztelni?
az özvegycsinálóból ne hozd ki a legjavát pont most!
a fene ott egye meg, ha bármi történik veled akkor meg nyalogatod sebeid, észnél légy! az a motor nem piskóta amit nyalogatni kell, amikor ott van az ideje és helye akkor kell megzabálni az élvezetet, nem most. csak egy apró mozzanat nem úgy sikerül és már törlöd a betont, nem ismered a fékeit, motorerejét, tavasszal inkább barátkozz a motorral, később üsd mint azt a rihát amelyik nem megy pipára azonnal!
üdv! mostanság nem nézem a fórumot, a saját verdám rakom össze, úgy szóltak rám hogy nézzek ide fel.van 2db ilyen kis lánckerék deknim, amelyikben nincs jeladó azt vettem én 6 e ft-ért a kék verdámra, ha neked segítség hogy eladom neked akkor légy szives jelezd ide nekem és postára adom ma, úgy is küldök még csomagot máshová és most még péntekre odaér. vagy utánvéttel ami 1690ft vagy feladom sima levélpostai küldeményként kb 700 ft-ért és a dekni árát+ a postaköltséget befizeted egy otp bankfiókban a számlámra. a befizetés ingyenes. szólj vagy hívj hogy még odaérjen időben!70-3781937
Húúúúúúúúúúú most néztem elég távol vagyunk egymástól,de valahogy át hidalom ezt a problémát.Menyi idővel szóljak előre ha kell a festék és el tudok menni érte?
Köszi a gyors számolást akkor durván 25.000.- pénzből ki jön.Kérdés, a felnit is beleszámoltad(fekete),és a lakk nem bántja a matricát? Mert lakkozás előtt szeretném felragasztani. És már csak azt kell meg szervezni hogyan tudnám meg kapni,mert ezek az árak barátságosabbak mint felénk
Zozó! A zöld festék decinként 2000 Ft a fekete az 1200 Ft
Ezek bázis festékek tehát lakkozni kell!
A zöldből 4-5 deci kell míg a feketéből 2!
A karcálló lakk az 4800 Ft edzővel 1 liter!
Fehér szórógitt 3500 egy kiló és ha esetleg kikopik valahol a fehér szórógitt csiszolás közben akkor annak a javítására 1 deci fehér aláfújó szín kell!
Ezek Mobihel termékek!
Üdv
nem!
nyáron, forróságban, bőrgúnyában!
talán!
nem kell több motor!