Ezen mit kell nézem Kanári?
Én itt csak annyit látok, hogy egy mosdatlan, borotválatlan randaképű bajuszos fickó, bizsu láncal a nyakában áll a testvére 10-se mellett, aki valószínűleg nem olyan hülye, hogy ne vigye magával a motor kulcsát bár hová is megy
Amit kéne nem látom, a háromszázas végtelen száguldozást...
Szóval ilyen képet én is tudok, bár nincs közelembe 10-es legfeljebb elmegyek Seduhoz azt lefényképez ÚGY, hogy én még rá is ülök...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Na megnéztem ezt is!
Olyan,mint amilyennek írja!
Egy karcolás van a hasidom bal oldalán,padkától,de nem borulás,és a tankon egy minimális karcolás cippzártól,és ennyi!
Én azt mondanám rá,hogy hibátlan!
Jó gumik,jó fékbetétek,minden gyári,szervízkönyve is megvan,gyári füzete,szerszámosa,az utolsó gyári matricáig,minden.
99 %-ban merem állítani,hogy a km valós.
Motorhangja szép,jól veszi a lapot.
660-at mond az ár legaljára,esetleg a 650,de attól olcsóbban nem adja,az szinte biztos!
vakker, ehhez is van hátsó felnim, meg tárcsa, meg menesztő fogaskerékkel, fékmunkahengerrel....... és a tengelymérettől eltekintve jó a zx9-be,ha el kell bontsam a 9-et akkor ez kerül bele hátra, előlre meg fordított teló, oszt ja dzssssíííí!
és sokkal filigránabb mint a 9-esé, de ha ez kap egy pofont törik mint a ropi!
http://apromix.hu/auto/motorke...
Megnéztem,nem ajánlom!
Én nem ezt venném meg,az biztos!
Feküdt már mindkét oldalán,bár egyik sem látszik komolynak.Sőt még az is lehet,hogy mindkét oldali sérülés csak dőlésből származik.Bal oldala festve.Olajkémlelő ablak valami tömítőpasztával kikenve körbe.
Motorhang jó,de nem veszi a lapot,valami dugulása lehet,így pedig 4000 fölé nem is forgott!
Szivatóval viszont igen.
Az árból egy fillért sem enged.
Szóval összességében sem egy esztétikus motor,+ fullad-torpan is.
300-ért kelt el a rommá tört zx10 hiányosan. Hív a srác, hogy kellene neki tank, apróságok. Mondom tudja-e mit vett. Azt mondja törött vázzal jó lesz pályázni...
*persze csak ha telitalppal leér mindkét lábad , .
Én itt csak annyit látok, hogy egy mosdatlan, borotválatlan randaképű bajuszos fickó, bizsu láncal a nyakában áll a testvére 10-se mellett, aki valószínűleg nem olyan hülye, hogy ne vigye magával a motor kulcsát bár hová is megy
Amit kéne nem látom, a háromszázas végtelen száguldozást...
Szóval ilyen képet én is tudok, bár nincs közelembe 10-es legfeljebb elmegyek Seduhoz azt lefényképez ÚGY, hogy én még rá is ülök...
Mennyiért adod el nekem a hátsó kereket?
Na megnéztem ezt is!
Olyan,mint amilyennek írja!
Egy karcolás van a hasidom bal oldalán,padkától,de nem borulás,és a tankon egy minimális karcolás cippzártól,és ennyi!
Én azt mondanám rá,hogy hibátlan!
Jó gumik,jó fékbetétek,minden gyári,szervízkönyve is megvan,gyári füzete,szerszámosa,az utolsó gyári matricáig,minden.
99 %-ban merem állítani,hogy a km valós.
Motorhangja szép,jól veszi a lapot.
660-at mond az ár legaljára,esetleg a 650,de attól olcsóbban nem adja,az szinte biztos!
és sokkal filigránabb mint a 9-esé, de ha ez kap egy pofont törik mint a ropi!
Megnéztem,nem ajánlom!
Én nem ezt venném meg,az biztos!
Feküdt már mindkét oldalán,bár egyik sem látszik komolynak.Sőt még az is lehet,hogy mindkét oldali sérülés csak dőlésből származik.Bal oldala festve.Olajkémlelő ablak valami tömítőpasztával kikenve körbe.
Motorhang jó,de nem veszi a lapot,valami dugulása lehet,így pedig 4000 fölé nem is forgott!
Szivatóval viszont igen.
Az árból egy fillért sem enged.
Szóval összességében sem egy esztétikus motor,+ fullad-torpan is.
Mihez semmi a 0?
Mert a tapadáshoz tényleg nulla,elforgott állandóan a hátulja!
Jimy,fél négyre megyek megnézni a nyíregyházi GSX-et,aztán hívom a kótajit,ha jó neki akkor kiszaladok oda is!
Megkaptam a fékbetéteket, ezekkel én még egy évet simán elmotorozok, köszi.