Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most én vagyok hülye vagy engem néztek hülyének...
Jooovan maaa pipo!
meno vagy!
az 1001 oldal meséi
Hát nem tudom ily szikrázó vasárnap koradélután mié köll káromkodnod? Ez egy sima egyszerű mezei elektromágnes, akár magán akyárt ilyet az ember ha ismeri az átmérőt és a tekercsszámot...
ez egy szolenoid tekercs ottan nem találsz .
mester az hány voltos? .
Mondjuk onnan ahol a ház oldalára ki van írva "villanymotorok gyártása, tekercselése" Mivel az elektromágnes is egy tekercs gondolom ilyen helyen nézelődnék...
Ipari varrógép, szálvágó mozgató, elektromágnes.
köszi pipi .házilag ha csinálnád,honnan szereznél hozzá tekercset? .
Te könnyen vagy Szeki neked csak össze kell legóznod, de gondold át Basi helyzetét, mire a veszélyes hulladékból kifarag egy 9-est...
, ,
hajnal négyig szegeltem, most jön a motorblokk beszegelése, most kezdek, megnézem!
na jövőhéttől wsbk, most már legalább nem csak síelés lesz az euro sporton.
sárga díszpinty! az irígység szine!
jimminél házasítottam a körtét a barackkal,tegnap este meg 0.25-ős söröcskét. aztán ha megérem az első egri görbülés után vörös bort, de mivel is? ja pörivel!
Drapp fejidom? Mint az osztrák mercitaxik
neki most már nem zőőőd hanem sárga festéket kell vennie a kawához mer több lesz benne rikító , mint a természetes szín.
Talaltal meg 1 kis gumigyurut a fekmunkahangerben?
Ha valami jóféle bort házasítanál inkább, mint ilyen teleszkóp izéket Szeki én annak jobban örülnék...
extrával! mart kormánycsutkával!
Aha! valószínú a busák is iszapgilisztára kaptak, nem "vasgilisztára" mi?
Szeki jó pézé biztos visszavásárolható! Szerintem Kapucnyinak az idei motorosszezonja addig terjed, hogy magáraveszi a kawasakis polóját... Szegényből az asszony a lelket is kihajtja...
gereblye!
Jo csali! ,
Van 1 felso szaram ha erdekel!
tudod mondtam ,hogy a bele volt kicsit megmenve.
asszem meg van hozza minden csak a csonk a vegerol nincs