Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fazi vazz a lehetetlen határát súrolja amit Basitól kívánsz
Asszem egy 300 m2-es pagodával még nem lesztek kvittek...
ha meg van a telod csorgess meg please!
5 számjegynél úgy is megáll
99000ezer
Sajnos igen
Bizom basi szaktudasaban
1x kell rendesen megcsinalni !
Ja ja kintvan az asszonnyal karácsonytájékán összefutottam vele. Most kevesebb a melója azt mondja egy hetet vezet egy hetet meg matyizik...
az ilyen világmegváltó dolgok mindig sokba kerülnek
Ejszaka meg almod meg a garazsod!
Dodj majd arrol is valami rajot,legyen idom nyugodtan kiokoskodni!
Te misemondó atyaúristen...
őt ismertem,halápi meg kitiplizett irországba
Na ehhez kell tudas!
Nem am csal lefujom azt jovan
Kanári! a minap a horgászcimbimmel tárgyaltuk az idei szezont azt valahogy szóbakerült a gyöngyösi "Rudi művek" Ez a haver minden télen megy valamelyik céghez egy 5 hónapot vezetni. 2007-ben Rudinál volt, montam van a fórumon egy idióta aki ott van, azt mondtam a neved még emlékezett, hogy valami blue canáy-is táblád volt az ablakban, tehát elméletileg még találkoztatok is.

A volt osztálytársamat a Halápi Gabit meg biztos nem kell bemutatni az elég sokáig ott volt. rendes gyerek már a suliban is nyalógép volt. Hosszú nyelvcsapásokkal haladt ott is előre. Rudinál a 637-est nyomta állítólag az nem fogyasztotta hanem termelte a gázolajat...
Ja itt a kép a cimbimről ha esetleg még rémlene a hosszú évek távlatából
Még csak befelé megyek!
Most kajálok azt folytatom!
honnan szedted ezeket a képeket?
az avatarbol
ja a hátsó sárvédőt ne számold bele a tankon meg kevesebb a fekete
Hagyd a fenebe basi!
Eleg ha akkor rax fel kepeket mikor mar kifele josz belole
Hát látom hogy nem lehet vele egyszerű dolga
ne hagyd magad
szögeld rá a gittet
Lattam en is ,hogy van osszehozva
Fazi! Csináltam képeket! bassza meg! A küklopszod nem véletlenül reped mindenhol!
Az az anyag amivel a hiányokat pótolták valamikor eldobja magától az eredeti fejidom anyagát! Valami epoxi szerű anyag! Ha sikerül feltöltenem a képeket akkor majd látod!
esélytelen
fazi motorja az összes idejét elveszi
Nem olyan rom az!
Ne sertegesd a vasam mert megalaz!
akkor még egyszer a képet felrakom, erre kéna valami ócsóságot számolni ha ráérsz valamikor