Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja azé raktam fel most is fotót a Tompi komám amúrjáról, hogy legalább lássál ilyet ha már fogni nem vagy képes "gereblyemester"
Oké Fazi "Húzzunk bele" "Csináljuk meg"
Ezek olyan Gyurcsányos szlogenok...
és megvan! összeházasítottam a 95-ös fordított futóművet a 2000-es vázzal, na persze nem én esztergáltam és préseltem de összejött, még egy nagy kozmás csavart kell a 95-ös felső villahídba esztergáltatni, meg szereznem kell 2db felső kormánycsapágy leszorító kontraanyát és góóó, ja dzsssíííí! ez így vagy külön eladó lesz vagy eladom--láttam egy hírdetésbe hogy azt irta a hirdető hogy szétadom--a 2000-est futóművét és ez fog szolgálni benne. csak épp most adtam el az első sárvédőt kapucnyinak.
Tudom!
Igy vagy a hallal is
Drágaság: 25. ennyiért tudok az apróban hirdetik ceglédről vettem. De minimális szakértés és fillérekből össze lehet ilyet tákolni...
Csakhát amíg nem látja az ember nem tudja elképzelni
Kurva jol motorozunk!
Alljunk mar meg 1 sorre!
Ne sirj!
majd 2000 -nel jobban figyelj!
SAROK:
Ez mi piiz volt pipo?
Na kb. ekkora...
Ha járok a garázsfelé jövőhéten megnézem...
menjel rini a sarokba
szia , a rendszám mozgató szolenoid tekercsednek mekkora a munkaútja? .valami jelölés van rajta?
elsobe!
Talaltal masik kis gumit?
Elbaxtam a 1000-ret én akartam nyitni...
nem is ,inkább sírok . 3kiló gitt . 10liter benzin még belefér .
a hátsó fékem fékfolyadékának romlott olaj színére még ráduplázott a légtelenítő csavar furatából kitámolygó fekete kovász!
Nem nevet!
zöld és a fekete fujva utána a matrica végén a lakk,de ha van olcsóbb meg oldás akkor elfogadok tanácsot
ja a fekete rész is festve lenne
Matricázva (lakkozva) vagy fújva a feliratok és lakkozva?
kawa zöld, te tudod hogy milyen az sárvédő nélkül fekete fenivel
Na tipliztem melózni! Később leszek!