Inkább átkente valami olajfesték szerű valamivel mert csak kenődik! Mint az annyapicsája! A csiszológépet 5 sec alatt eltömíti! Spaklival kellett levakarni!
Jó reggelt! Fazi! a múltkor fikáztad a bordókat! Jobb ha csendben maradsz ez ügyben! Pl a fejidomodon megtalálható a kawa színek teljes palettája! volt türkiz és bordó is! Jaa lecsiszoltam a festéket a fejidomról! Ma jön a többi!
Reggelt!
Csak azért kérdeztem,hogy a beállítások elcsavargatása nélkül is szét lehet-e kapni
A tied csak rugóelőfeszítéses ugy tudom.Nekem is volt B-s kawám,csak már nem emlékszek rá pontosan
Fazi eltünt a térképed? Gondolom Jimy amikor nálad járt... Láttam a teherautója hátuljából árulni a józsefvárosin...
De sebaj ilyen térképem van elfekvőben, ha kell elküldöm...
Ez érdekes Kanáry Látok egy randa fekete 10-est, de hol itt a bizonyíték, hogy te mentél is vele... Hány ilyen képet rakjak fel? Majd ha rajta is ülsz és vagy az eleje, vagy a hátulja a levegőben lesz akkor talán hiszek neked addíg is másolgass be képeket a használtautóról...
garázsba meg kemény 1 fok
A festő gyerek nemgyőzte szórózni a felniket,olyan bemarások voltak bennük
szóval?Robesz!
Hééééééé
é
Mar annak is volt izlese aki atfujatta a bordot!
Csak azért kérdeztem,hogy a beállítások elcsavargatása nélkül is szét lehet-e kapni
A tied csak rugóelőfeszítéses ugy tudom.Nekem is volt B-s kawám,csak már nem emlékszek rá pontosan
Max kifaragom a trombitajabol
Keresd, a Rezes Bandit.
Szolj a rezes haverjaidnak ,hatha van nekik
De sebaj ilyen térképem van elfekvőben, ha kell elküldöm...
2-ik