Sziasztok!A segítségetekre lenne szükségem!A mocim olyat játszik,hogy hidegen szépen indul szépen megy.De ha bemelegszik akkor alapjáraton 1-2 henger kihagy. Ha gázt adok normálisan működik.Ez vajon mitől lehet?Hengerfej teljes felújítás volt 500km ez elött. ZX7 ről van szó.
Sziasztok!
ZX7R- hez (1997. évj.) keresek hátsó lábtartót, a konzol megvan, csak a lábtartók kellenének.
Köszönöm előre is, ha valaki tud valamit !
Üdv
Köszönöm a segítségeket sikerült megnéznem a motort hogy mi a 3 hengerezés oka . Szétszedtem a karbit ,kitakarítottam minden oké volt . így sem lett jó akkor vissza megnéztem a gyertyákat.
És itt volt egy érdekes dolog , a 3 as henger gyertyája nem volt meghúzava és lötyögött.(egyébként 9000km el ezelőtt mikor szerelőnél volt karbi szinron miatt akkor cserélt ő gyertyákat)
Nem tökéletes az alapjárat de ezt leszámítva jó lett úgy hogy jövőhéten megy szinkrona de másik szerelőhöz aki szerencsére elég profi (sbk ba szerelő) kolegámnak a fia.
A ZXR-nél gyengébb motoron is rossz ötlet. Egy Fazer600-on volt "szerencsénk" elkövetni ezt a hibát, kb. 500km alatt nyúlott meg annyira, mint egy rendes lánc a teljes élettartam alatt. Összességében nem vagyunk olyan gazdagok, hogy az olcsó láncot vegyük meg. És elég rossz 50km-enként feszességet utánállítani.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek .
Három hengerezik a hetes és csak nagy fordulaton tisztul ki de így használhatatlan és nem is járok vele a szerelőm most per pillanat nem ér rá.
Van e valami ötletetek? Gyertya 7000 km -el ezelőtt lett cserélve a levegőszűrő 3000-el (és a légszűrőt miután elkezdett 3 hengerezni kitakarítottam de semmi)
még annyi hogy ahogy jöttek a melegek ( mármint a jó idő akkor kezdte el)
Pöpec a bringa!