A -2 fogtól nyomatékos lesz és letilt 6ban 280 körül óra szerint. Én anno ezt akartam elérni, de most inkább a gyárit preferálnám. Szippantgatja is az elejét.
Gratulálok. Én legközelebb gyári áttételt fogok venni, ez az elöl -2, hátul -2 fog ez elég rövid. Vezérműben csak a DID-et ajánlom, bár lesz aki azt mondja gyári, ezzel sokan nem értenek egyet. Azon kevés dolgok egyike, amiből nem venném meg a gyári Tourmaxot.
No jelentem ez a zx7r egy év állás után PÖCRRRRE INDÚÚÚL!
Elővettem, mert haver felizgatott, hogy megyünk motort venni, lesz neki is 7R...
Mentünk volna, ha valaki nem hazudozik össze vissza a telefonban!
Ennyit a hazai eladó "olcsó" motorokról és a tulajdonosokról....
Látom én akkor fogok motorozni, ha össze spórol 650 -t, mert 400körül még nem fogtunk ki semmi jót :(
Hali mindenkinek!
Ritkán nézem be,de most a véleményetekre,tapasztalatokra lennék kíváncsi!Ki milyet,mért mikor.............meg ilyenek!Idén csak gyűjtögetés lesz,hogy jövőre patent legyen a gép.
Ki milyen,mekkora (értek itt fogszámra) lánckereket használ,milyen lánccal . Ill vezérműláncot? Mert lassan írom a kis listámat,hogy mit is kell vennem! Meg akarok majd sport légszűrőt,hozzá állíttatni a karbikat az Akrához.
Előre is köszi a segítségeteket!
Ja én nem utolsósorban megszületett egy hete a következő kis motoros!
Ha a szélén van a gázfordító, akkor talán az első szériás ZX9R-é rámegy, de az 40es asszem. Ha középen van, akkor D-s ZZR1.1 megy rá. Nekem az van rajta, szintén 40es torkú. Jobban jársz ha keresel egy gyári nem szétkopottat. Nem lesz könnyű...
Én majdnem beszívtam derékfájás miatt kezelésről jöttem 1 ben maradt beindítom megugrik támasz bement a sisak a kormányon az fogta meg az az napi kezelésnek sok értelme nem volt
Én azt szeretném ha nyomatékosabb lenne,végre úgysem érdekelne!Meg hol is lehetne legálisan száguldozni!
Akkor ez a -2 fog ez felejtős?
A láncokhoz nem értek, max a kutyához szoktam venni
Elővettem, mert haver felizgatott, hogy megyünk motort venni, lesz neki is 7R...
Mentünk volna, ha valaki nem hazudozik össze vissza a telefonban!
Ennyit a hazai eladó "olcsó" motorokról és a tulajdonosokról....
Látom én akkor fogok motorozni, ha össze spórol 650 -t, mert 400körül még nem fogtunk ki semmi jót :(
Ritkán nézem be,de most a véleményetekre,tapasztalatokra lennék kíváncsi!Ki milyet,mért mikor.............meg ilyenek!Idén csak gyűjtögetés lesz,hogy jövőre patent legyen a gép.
Ki milyen,mekkora (értek itt fogszámra) lánckereket használ,milyen lánccal . Ill vezérműláncot? Mert lassan írom a kis listámat,hogy mit is kell vennem! Meg akarok majd sport légszűrőt,hozzá állíttatni a karbikat az Akrához.
Előre is köszi a segítségeteket!
Ja én nem utolsósorban megszületett egy hete a következő kis motoros!