Hali! Olyan ügyben érdeklődnék h a 2002-es 636-os kipufogó rendszere az megegyezik a 2003-as 2004-es rendszerével? Mert ahogy elnézem a motorjuk az egyforma az injektor kivételével...
Sziasztok
Egy '02-es 636oshoz keresek első lámpát, még első féktárcsa, de az se baj ha komplett első kerék van gumi felni és tárcsa és még plexi kellene
emailt írjatok
Sziasztok! 2003-2004 es kawasaki zx6r 636-osomhoz keresek gyújtás kapcsolót elektronikával vagy csak maga az elektronikát! ha komplett az se baj ha nincs hozzá kulcs!
Sziasztok! Van egy 636 stunt gépem és keresek hozzá 2 db első telót! Találtam is de az enyém 2004-es , ez meg 2005-ös hullámos tárcsás! Meg akarom venni a teleszkópját de valószínű úgy megy bele ha a 2 db tárcsát is megveszem tőle mert ha jól tudom 320as tárcsa van a 2005-ösön enyémen meg 280-as! viszont nem tudom hogy az én kerekem bele megy e ebbe a telószárba vagy alakítani kell valamit , és hogy az újabb tárcsa felmegy e az enyémre!? Válaszokat előre is köszi!
Haveromnak lenne egy 2006-os évjáratú Kawasaki Ninja 636-osa ami 25kW-os jogosítvánnyal vezethető,és amiben 4000 valós km van,gyári lánccal fogaskerékkel,gumikkal....ami extra lenne rajta az egy Laser dob. Milyen árban lehetne ezt kb eladni? Válaszotokat előre is köszönöm!
'02 636-osra felmegy e a '03 as 636-os kawa segédváza ?
És más alkatrész cserélhető e közöttük
Van bontottan 25000ft és van új azt kikell néznem ha érdekel!
Tudok segiteni! Adatlap!
Egy '02-es 636oshoz keresek első lámpát, még első féktárcsa, de az se baj ha komplett első kerék van gumi felni és tárcsa és még plexi kellene
emailt írjatok
Haveromnak lenne egy 2006-os évjáratú Kawasaki Ninja 636-osa ami 25kW-os jogosítvánnyal vezethető,és amiben 4000 valós km van,gyári lánccal fogaskerékkel,gumikkal....ami extra lenne rajta az egy Laser dob. Milyen árban lehetne ezt kb eladni? Válaszotokat előre is köszönöm!
válaszokat előre is köszi.