Üdv mindenkinek! 04-es 636-hoz keresek pár dolgot: fejidom tartókonzol a fém meg a műanyag is, plexi, első taposó jobbos-balos, váltókar illetve egy tank lehetőleg kék színű! Ha valakinek van vagy tud valahol kérem jelezze!Előre is köszönöm!
szia, nekem most is egy ilyen szett van fent! ha rám hallgatsz, csak a drágább kínait veszed meg, mert ott is van szórás. www.auctmarts.com eladótól leginkább érdemes....
minőség 7/10
illeszkedés 7/10
tartósság 6/10
ár/érték arány 9/10
szóval egy gyári fejidom árából van egy egész szetted, amibe nem kell lámpát vágni, és az összes fül, csavarhely megvan rajta.... ha ninc slé, akkor jó ez is.... DE A GYÁRI IDOMOK MINŐSÉGÉT SEMMI SEM MÚLJA FELÜL!
van valakinek tapasztalata az utángyártott Kawa idomokról? kicsit megzúztam a drágát és nagyon megy a fejszámolás, hogy mi, hogy mennyiért értné meg. találtam jó áron, csak nem merek már kép alapján venni, mert volt egy kis rákúrásom....
Szóval van valakinek tapasztalata ez ügyben? vagy valaki látott már ilyet élőben?
Van Váltom kpl 80000ft
Van Blokkom kpl 270000ft
Adatlapomon elérsz
Látom nagyon megy itt az idomok keresgélése
Keressétek Pásztor Róbertet Nagykürtösön (Szlovákia)
megbízható fasza cuccokat csinál...
tel.: 00421905656435
Remélem segíthettem.
Üdv.:
Állat...
636-hoz 2005-2006 keresek motorblokkot, vagy váltót
Véletlenül nem tudod, hogy az üléspúp 06-ra jó e?
Gyári újban tudok segiteni!
-Fém konzol 17900ft
-Ram air müanyag 26900ft
-Lábtartó 16800ft/db
-Váltókar 17800ft
-Új tank kék 132000ft
-Plexi gyári 35000ft utángyártott 19980ft
Adatlapomon elérsz
ár: 200 EUR
minőség 7/10
illeszkedés 7/10
tartósság 6/10
ár/érték arány 9/10
szóval egy gyári fejidom árából van egy egész szetted, amibe nem kell lámpát vágni, és az összes fül, csavarhely megvan rajta.... ha ninc slé, akkor jó ez is.... DE A GYÁRI IDOMOK MINŐSÉGÉT SEMMI SEM MÚLJA FELÜL!
Szóval van valakinek tapasztalata ez ügyben? vagy valaki látott már ilyet élőben?
Kawasaki Zx6 komplett festett idom garn. gyors csatival, ülésszivaccsal
200 EUR