Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ruhád meg a sisakod nem annyira érdekel minket. Inkább magadról rakjál fel képeket, lehetőleg a ruháid nélkül.
Szia LX_ZX!

Lehet hogy rokonok vagyunk?? Remélem nem.

Ha az a neved ami az igazolványodban van lehet van köztünk kapcsolat,sajnos lehet h.rokoni...
Irj nekem majd légyszi a cb 600 Hornethez.jó?
Majd utána néznék ha nem bánod.Ha igen bocs hogy irtam.
Szép napot.
Sziasztok.

Én Hondás vagyok és csak azért irtam,mert láttam a ta Kawád "hat30hat" és nagyon tetszett!!Persze lehet hogy csak a színe miatt.
Én lány vagyok és ez is számít nekem...
Az én mocim is narancs Homda cb 600 Hornet.
Van pár hely ahová írok innen,de a cb 600 Hornetre biztos.
Ha megjön az új bukóm és a dzsekim fel pakolok pár képet magamról és a mocimról,ha érdekel.
Minden jót.
szerintem azt is csinál neked főleg ha szépen nézel rá

LX
felhívtam, meg a finstert is, megcsinálja. akkor már csak egy másik tartókonzol kell!
RAPTOOOORRR!!!
hívjad fel!
vagy Danny biztos tud neked magasra húzott dobot, a Micron-t meg megveszem én óccsssóóér"

LX
igazából az lenne a legjobb, ha ezt az összekötőt alakítaná át valaki, mert ez egy micron összekötő.
ja, csak az összekötő.
Ja, értem.
Igazából a kérdés arra irányult, hogy dob is kell-e, vagy csak az összekötő egy már meglévő kipufogóhoz.
nem, micron van rajta!
Hat30hat, és a gyári dobbal akarod használni?
igen, tudom. ezért is tetszik jobban. Az arrow csinál ilyen összekötőcsöveket, csak pont a zx6-hoz nincs
szerintem a Raptor megcsinálja neked, de akkor új konzol is kell amit a segédvázhoz tudsz csavarintani.

LX
Mert az a baj, hogy az akra csak rendszerben csinál ilyet, ha külön összekötőcsövet akarok venni, akkor csak a gyárival megegyező magasságot tudják adni.
próbálkozz a Raptornál, ő esetelg tud neked segíteni... de lehet hogy el kell vinni a mocit....

LX
hello LX!

Egy picit feljebb van!

Legalábbis az akra biztosan, de szerintem a másik is.
Hali,

ez ua. mit a gyári! Vagy csak én látom rosszul?

LX
kellene nekem egy olyan összekötő cső,ami által így helyezkedik el a kipufogódob, mint a képeken! Tud valaki ilyesmit? Hol csináltassak?
amíg nem ismerünk s csak beszólás van persze!
aztán már 2 esélyes!
vagy ígymarad, vagy megimádunk!
Ennyire útáltok?
szerinted mi mért akarunk ma menni!??
Ahhhhaaaa. Én is tegnap voltam.
elhagytam a p.ringen
na neked is elgurult a gyógyszered, vagy emlékezet kiesésed van!?
tegnap Danny volt!

mi ma megyünk!
tudod. roló, meg ilyenek!
túró a puig plexiddel mi lett, ami eddig volt a motorodon?