Én is tudom Ezért is örültem neki nagyon hogy odavihettem hozzá. Annak meg főleg örülök hogy lelkiismeretesen megnéz mindent rajta. Annak pedig a legjobban hogy azt mondja hogy jó állapotban van a moci.
Amúgy jó volt a céges banzáj... egymás után kértem ki a Cuba Libre-ket meg a söröket. Cég fizetett mindent.
gyári volt benne az tuti.de esküszöm nagyon jo állapotban van ez a motor.de a jobb oldala kicsit gyanus.mintha fényezve lett volna a váz.a lábtartó már volt hegesztve,az tört el..
nem is kellett gyertyák jó szarok voltak benne.majd rakok fel képet csak nincs it a zsinegem.mondjuk ujjal sem indul jobban.jövőhéten széjjelbaszom összes karbit...
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit kerülve a kamion beleborul az árokba.
A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok szanaszét, a két cigány közöttük, és a lovas kocsit vezető paraszt bácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön, inkább segítsen, mert kettő már kikelt.
Gyertyát nekem is vennem kellene!