Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé hát mi a bajod? ha nem vagyok idiszkrét
Ok,rendben!
Ne haragudj,hogy rákérdeztem!
Huh......hát........öööö.............izééé
Nagy
on nem szeretek erről beszélni, de sajna nem dolgozom rokkantsági járadékban részesülök. A helyzet az, hogy mivel ez nem nyugdij hanem járadék, emellett dolgozhatnék csak mivel nem vagyok egészséges basznak fölvenni bárhova is.
Szeva Go!
Szevasztok látom csak én melóztam délelött.

Csatlakoznék a szimeringes témához sajna én is jól jártam vele kezdődött a fékek cseréjével elsőtárcsa+betétek 150.000, alig hogy hazaérek mit látok befosott a szintén balos száram folyt az OIL mint állat bazi jó volt 5200 ft
Úgyhogy együtt érzek.
Nem tudom,de valahogy érdekel ki mivel foglalatoskodik a hétköznapokban ha éppen nem motorozik!
Szkráccs!
Nem pont a szimeringekhez kapcsolódik,de megkérdezhetem csak úgy kiváncsiságból,hogy mi jót melózol,dolgozol?
Erre vagyok én is kiváncsi. Alul ott a 3 Athena 3 különböző árban. De miért van 3 is? A drágább jobb minőségű vagy mi?
Mondjuk én egyiket sem ismerem,de a japán az japán mint a moci viszont az árán is észrevehető 11.090-/klt. Ebben benne vagy a két takaró gyűrű és a 2 szimering).Az Athena nem tartalmaz takaró gyűrűket viszont.
Mért mia klönbség közötte? mármint a 3 közül
Akkor megvan a hiba!
Nah akkor visszatérve, a három közül (ami biztos hogy az enyémbe való ) melyiket válasszam majd? Ki melyiket ajánlja?
Először alul mértem a fejidom alatt és nagyon nehezen fértem oda, most pedig fönn a kormánykiflinél, mivel levan picit ültetve igy ott is megtudtam mérni.
ÁÁÁ én voltam a bal*asz. Már csak kimentem mondom mégegyszer megmérem mert ilyen a mesében sincs. És valóban 41mm imént valamit el*asztam.
Ne haragudj,hogy elbizonytalanítottunk de most én sem tudom hova tenni a dolgot!
mert ez hihetőbb méret 46x58x10.5
46mm - belső (ennyi kell a 48mm átmérőjű telóhoz,hogy kicsit rászoruljon)
58mm - külső
10.5mm - magasság/vastagság
Nem. Ugyanaz ami gyárilag ezekbe a kawákba van. Na de akkor most hogy merjem igy megrendelni tőlük a főfékhenger javitókészletet. ÁÁÁ beszarok
Mikor én rendeltem tavaly a boltba kérdezi évjárat mondom 2000-es! mérete 48as mondom igen és adta rndelte is másnap meg is volt! 4200ft made in japan
Lehet a te mocidon lévő telók vagy komplett villa ki lett cserélve az újabbikéra tehát 98-tól felfele!
Én is pontossan ezért mondtam neki hogy mérje le! Egyszerűbb ha elmegy és megveszi valahol!
Az enyémre is rákerestem és ezt adta ki: 46x58x10.5 méretű Japán gyártmányú kétrugós szimering 4200-/pár
Most figyelem én is a dolgot, ez tényleg érdekes. Énsem értem
Mondjuk ezt nem értem!
Ha a te telószárad 48mm átmérőjű akkor miért 41x53x8-9.5 méretű szimeringet javasol bele?Nem értem! A 48mm sehogy nem passzol ide!Vagy én vagyok a hü..e?
Remélem. Azért gondolom csak tudatosan árulják ezeket a szimeringeket zx600-hoz. Nem úgy, hogy na 1996-os hatosba talán jók ezek a szimeringek.
Nekem is a balos könnyezik picit!