vótam ma ringen.és áttértem a Bridgestone-ról a Dunlopra..nem hiába.két helyen is bólyázva volt a pálya ami számítások szerint kb 3-4 mp et lassít ki hogyan közelíti meg.mégis sikerült 2.01.8 at tekernem.fincsi ez a 10 es..és a DUNLOP csak elég szokatlan ,hogy hátul 0.95BAR-ral kellett felmennem de megszokódott hamar.ddt meg valamiért gyorsult célegyóba pariban volt a két motor,pedig multkor nem de gyorsacsávó
"..............figyejjé appppa...:a minusz kettő előőttt lődd vissza kettőbe,utána meg a célrará előtt dobj 3 at....ha perecbő teszed mindezt assebaj mer mexoktuk tőled...."
gratulamégeccer csikánó.az élet innét kezdődik,mostmár van aki függ tőled!
ha széria mindene még a szikra is kihalatszik alapjáraton..... ha 4000nél cicereg és tényleg széria nyakamat rá teszem h valami muanyag lesz és nem blokk hang esetleg láncfeszitő épp fog átugrás elött áll de az majd 1xxxxkm környékén lesz mindig idegesitő 6000re hozd hozánk azt ott ugyis rájövünk
Es a tobbieknek is koszi!
En kivinnem a ringre de sajna meg nem szabad(ugy tudom) pedig a kawas ruhaja mar megvan.
hetvegen ha idod engedi es kedved is van.... Sorozhetnenk egyet csolnokon! Ezt veheted meghivasnak!
gratulamégeccer csikánó.az élet innét kezdődik,mostmár van aki függ tőled!
van még az '99 zx6 indítóreléből?
Grat
Mikor iszunk az egészségére?
majd ha mar mind 2en jol vannak!
nehez menet volt asszonykám nem volt tul jol. de most mar jobban van!
fél 5 kor szuletett
MONDOM .