sztem tuti felejtős!
1. 2 évig nem is vihet utast
2. ha a "sofőr" pl full bőrbe kesztyűbe bukóba megy akk minimum az utasát is így vigye vagy sehogy de inkább sehogy
3. 5000km ultrakevés...kb megtanulta használni a váltót...talán
ez mondjuk saját véleményem és én is így állok hozzá...elég magamra vigyáznom
srácok! szeretném ha mindenki leírná a véleményét arról hogy mit gondol arról a szituációról ha egy "frissjogsis" 5000 km-t motoron (sport) töltött ember mögé felül egy másik ember minden féle védőfelszerelés nélkül (csak 1 bukósisak van a fején). Természetesen a sebességskála széles 0-250 km/h-ig és főleg városban és környékén. Komolyságot pls.
Stricikanegér aranyapám te amilyen nagy vagy, úgy elvótál tűnve egész pályát bejártam madarason, hogy megtaláljalak, többször is, de a föld nyelt el téged.
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem ,miszerint a 2004es ZX 636os Ninja elsö teleszkópjába mennyi ml olaj kell? esetleg ha tudná valaki légyszíves irja meg , köszönöm
ez volt nekem is a baj.igen menetes.azt nem lehet szétszedni vagyis nem ajánlatos.nekem el volt törve a menetszár befelé a 2.menetnél 270 fokban! nem vicces..csere volt az egész szár!
1. 2 évig nem is vihet utast
2. ha a "sofőr" pl full bőrbe kesztyűbe bukóba megy akk minimum az utasát is így vigye vagy sehogy de inkább sehogy
3. 5000km ultrakevés...kb megtanulta használni a váltót...talán
ez mondjuk saját véleményem és én is így állok hozzá...elég magamra vigyáznom
video1
video2
Lenne egy kérdésem ,miszerint a 2004es ZX 636os Ninja elsö teleszkópjába mennyi ml olaj kell? esetleg ha tudná valaki légyszíves irja meg , köszönöm
hú de nincs kedvem...
ez meg előttem....
bándzsidzsámping
csoki mindenkinek!