sziasztok! van eladó idomom zx6r-re (2001-es) bal oldalidom teljesen ép, fejidom jobb oldalán csúszásnyom (nem törött), jobb oldalidom eltört pár helyen.. (javítható) faridomból hiányzik egy darab! ha érdekell valakit irjon és csinálok képeket!
Erre csak annyit tudok mondani hogy. Fassszom :D remelem jol beiszik minden este... cso szkraccsi koooma. Mi ujsag? Reg voltam itt a forumon. Miota jo ido van dongetjuk a motorokat ezerrel.
Egyedul arra probaltam koncentralni hogynehogy eldobjam a gepet. A bal lab szarom mero horzsolas es veralafutas.... De utalom az ilyen geciket. ...es ha hiszed ha nem kurva legalba toltam a motorozast. Semmi faszoskodas semmi vegeles... erre tessek... Igy elsore amit lattam a gepen az az hogy a 2 felnit ahogy rahuztam a patkara egy kb 10cm-es reszen leszedtem a festeket. Majd delutan tuzetesebben is atvizsgalom... Utana meg bemotoroztam amelo helyre kb 25km de nem hiszem hogy komolyabb lett volna a felninek.
Ezuton is koszonom annak a lengyel fasszopo kurva gecis kamion sofornek akinek az anyjat basznam meg szaraz fasszal seggbe hogy leszoritott az utrol es sikerul felugratnom a padkara... Szerencsre sikerult megfognom a gepet es nem lett belole perec....
Na utoljara. Kunmadaras valaki?