Köszi mindenkinek! Sejtettem, hogy csak fars duma.
"40 év szerelöi rutin" és nem tudja előre hogy jön le a karbi.
Reggel hozom is el! (szét basz az ideg!)
Kösszi !
há eccer volt egy japán belpiacos Imprezám....a többi meg sem közelítette,mer t ezek a kis köcsög japók olyan dolgokat pakoltak bele maguknak ingyé,hogy az beszarás.
szóval kb ez a belpiac
Egyetlen de full komoly tanácsom van. Holnap hozd el a motort és keress másik szerelőt. Ez vagy kontár vagy át akar baszni. Nem is tudom melyik a rosszabb.
Jó kicsit pontatlan voltam a fogalmazásnál, elkapkodtam
De a lényeg hogy ahhoz hogy levedd a karbi sort biztos nem kell elmozdítani a blokkot, a másik én nem tudom hogy van-e és miben különbözhet a belpiacos( én nem hallottam még ilyenről) motor.
Még egyszer bocs a hirtelen hülye kommentért
ÁÁÁÁ ezt nehogy bevedd nekem is 99-es van és egyáltalán nem nagy meló én csináltam az egészet ha érdekel nézd meg a képeim között.
Ja plussz nem tudom milyen szíról beszélnek neked amikor egy deka szíj sincs rajta a vezérlése láncos szóval nagyon gyanús
Nehogy elhidd már. Kb egy hónapja vettem le a karbisort és én még szerelő sem vagyok. Dehogy kell a blokkot kimozdítani. Meg mi az hogy belpiacos? Szerintem téged verébnek akarnak nézni. Ne hagyd magad.
Sziasztok! A segítségeteket kérem. 99-es ZX-6R -met elvittem 1 szerelőhöz; karbi szinkron, szelephézag állítás, szűrök, szíjak stb.
Telefon: "A karbi sort a blokk kimozditásával lehet csak levenni, szívás az egész, mert belpiacos! " Természetesen a munkadíj nőtőn-nől.
Vélemény?
sztem is szappanos víz... csak a probléma az hogy a matt sisakoknál kis pórusok vannak ahova a kosz bekerül és nem tudod letisztítani. kivéve akkor ha addig törölgeted amíg kifényesedik, de akkor meg minek vettél mattot...
"40 év szerelöi rutin" és nem tudja előre hogy jön le a karbi.
Reggel hozom is el! (szét basz az ideg!)
Kösszi !
Crazy:Egy tel számot tudnál dobni nekem?! Lenne egy kérdésem a motorral kapcsolatban sok kurva sok lenne leírnom!
Nike400: Tegnap megszakadt a netem s vissza sem jött!
szóval kb ez a belpiac
De a lényeg hogy ahhoz hogy levedd a karbi sort biztos nem kell elmozdítani a blokkot, a másik én nem tudom hogy van-e és miben különbözhet a belpiacos( én nem hallottam még ilyenről) motor.
Még egyszer bocs a hirtelen hülye kommentért
Ja plussz nem tudom milyen szíról beszélnek neked amikor egy deka szíj sincs rajta a vezérlése láncos szóval nagyon gyanús
Telefon: "A karbi sort a blokk kimozditásával lehet csak levenni, szívás az egész, mert belpiacos! " Természetesen a munkadíj nőtőn-nől.
Vélemény?