Na várj.Arról van most itt szó hogy egy suzukis szívja a véremet és ő állítása szerint A Kawasaki cég leges legelőször alagútfúró berendezéseket gyártott.
Először mit azt nem tudom, de manapság az orvosi műszerektől a tengeralattjárókon át, a műhold alkatrészekig mindent. A 2. világháborúban az egyik legnagyobb vadászgép gyártó volt.
Egyenlőre kimegyek eu-ra gyakorolgatni a döntögetést aztán ezt a zx kupát is meglátom még. A nevezési díjból máshol egy napig nyomhatom. Sohasem akartam a h ring királya lenni. Ez nem mérce számomra.
Hányan indultak idáig a zx kupán? Mármint a versenylétszám érdekel.
Ebben teljesen igazad van, tapasztalatból tudom én is. Jó ha nincs másra pénzed, de hring helyett semmiképp. Nincs tempó. De mivel nincs pénz se így marad kakucs.
Ezt mond azután, hogy teljes erőböl lenyomsz ott 3X30 percet. Ha azután úgy érzed még kurvára mennél és jaj de keveset motoroztál 13e forintért akkor nyavajogj.
Nem beszélve az elégedettségi szintről. Ha eringen mész 1:30-at mi van? Semmi.
Szerintem kevesebb a napi dij, talan 15E...plusz vannak akcios napok, amikor meg kedvezobb (11-re emlekszem) illetve ha felteszed a motorra az Euroring matricajat, akkor tovabbi (~10%) kedvezmenyt kapsz.
Motoros napon pedig reggel 9-18-ig (az egy ora ebedszunet kivetelevel) annyiszor / akkor mesz fel ahanyszor akarsz/birsz.
Hányan indultak idáig a zx kupán? Mármint a versenylétszám érdekel.
10000 1,5h.....
Fasza.
Nem beszélve az elégedettségi szintről. Ha eringen mész 1:30-at mi van? Semmi.
Motoros napon pedig reggel 9-18-ig (az egy ora ebedszunet kivetelevel) annyiszor / akkor mesz fel ahanyszor akarsz/birsz.