Én azt hittem a 4-esen szállok el ma. Lightos 90-es tempó és egy-egy szakaszon valamiért nincs burkolat, teljes útszélességen. Ahogy áthaladtam rajta úgy elhajított, beszartam nem gyengén.
felénk faszák az utak...de csak ésszel lehet ... kétszer úgy fordultak ki elém h szét se néztek és ha nem rántom arébb telibeverem,és tuti nem én nyerek
Az tuti. Szégyen nem szégyen van olyan enyhe kanyar amit alig 80-al merek bevenni, tele van foldásokkal meg kátyúkkal. Igaz ez pont az a kanyar amiben nyáron elfirkantam.
Hali.
Jujj basszus még mázli, hogy nem esett el. Sokkal rongyolt bele? Ha kedden délután átjössz, elmehetünk Janihoz, akivel én csináltatom a nyűgjeimet és megkérdezhetjük elvállalná-e.
vótam ma ongaroringen.vót ott csomóféle motorkeékpárverseny.haccáz meg ezer meg 125 meg puncikák versenye.....
de jó vótazsé...ott volt valami Mujahedin gyerek is egy kaffaszakival-perec meg nem jött merőbuzi...émmeg nem vótam pályán
13. hely a pokerstarson.
Még szerencse,hogy nem eset el! Nem,nem ment olyan gyorsan,de így is gyűrődött az első és hátsó felni!
230 km több mint a 3/4-e szerpentinen
jobbra-balra peremig a gumi
Jujj basszus még mázli, hogy nem esett el. Sokkal rongyolt bele? Ha kedden délután átjössz, elmehetünk Janihoz, akivel én csináltatom a nyűgjeimet és megkérdezhetjük elvállalná-e.
de jó vótazsé...ott volt valami Mujahedin gyerek is egy kaffaszakival-perec meg nem jött merőbuzi...émmeg nem vótam pályán