Próféta szóljon belőled haver! ááá geci de mekkora volt spanom gyúrmám annyira felpörgött hogy valami iszonyat De most mi voltunk a cigányok mert kihívták a mentőket és mi hagytuk ott a 2 faszt!
Haver még a buli előtt beszólt valami 2 fasznak éjfél körül.A buli végén már ültem és vártam hogy menjünk haza.Odalép a 2 srác és mind a ketten jól pofám basztak.De hogy miért engem azt a faszom se tudja.
A kidobó ott volt mögöttem a 2 ütés után ő húzott félre hogy jól vagyok -e meg hogy mi történt!
Utána kimentünk haverral utánuk futottunk és aki kezdte az egészet annak a fejének megmutattam hogy milyen a járda szegélye közelről! 3 foga előlről kitört utána még erősködött de a haverja még balhézni akart! Azt meg az én haverom aprította le! De olyan jó volt hogy a kidobók is hősként ünnepeltek hogy ledaráltam a faszt!
Csű! Le voltam merülve de iszonyat mekkora verekedés volt Megyek ma fogászhoz mert a felső fogamról letört egy kis darab az még nem is gáz de az alsó mozog!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok. Elsőtelószimeringeket szeretném lecserélni egy 99 es ZX-6 oson csak nem találom sehol sem, hogy mennyi olaj is kell bele teleszkoponként :S ha valaki tudna segítteni, annak nagyon örülnék! Válaszotokat előre is köszönöm!
kötsög ninyjások úszós ünnepeket,a begyűjtött csokitojglikat meg nyuszmuszokat majd postázzátok chipmunknak a megsemmisítőbe lépek más országhatárokon túlra,ringre nem mehetek,anyukám nem engedi majd ne ijedjetek meg,ha netán mégis adiooooos
köszbazmeg,neked is
A kidobó ott volt mögöttem a 2 ütés után ő húzott félre hogy jól vagyok -e meg hogy mi történt!
Utána kimentünk haverral utánuk futottunk és aki kezdte az egészet annak a fejének megmutattam hogy milyen a járda szegélye közelről! 3 foga előlről kitört utána még erősködött de a haverja még balhézni akart! Azt meg az én haverom aprította le! De olyan jó volt hogy a kidobók is hősként ünnepeltek hogy ledaráltam a faszt!
Ma sem megyek már dolgozni
Egy kérdésem lenne hozzátok. Elsőtelószimeringeket szeretném lecserélni egy 99 es ZX-6 oson csak nem találom sehol sem, hogy mennyi olaj is kell bele teleszkoponként :S ha valaki tudna segítteni, annak nagyon örülnék! Válaszotokat előre is köszönöm!
elvitte a mentő.
1 óra mulva kirúgtak mint macskát szarni....
A sportnak sajnos nem emiatt lett vége hanem a szalagszakadás tett be neki
ha gáz van csörögj! jó?