De ezt soha a kúrva életbe nem fogom megérteni. Ha te sportolsz valami ilyen jellegűt, akkor jogod van hagyni agyonveretni magad? Ekkora egy fasz marhaságot.
Nem is meseltem mi tortent. A legkisebb tesomat 14 eves kirugtak a sulibol mert kiutott egy ciganyt Sztori a kovetkezo: Tesi ora es a telojat belerakta a taskajaba. Ora vege telo eltunt. Egybol panik meg minden. Szunet volt de osztalytarsa megcsorgette es a 2 paddal arrebb levo cigany sracnal volt. Szepen komotosan odament es szepen kerte hogy adja vissza a telefonjat. A cigany srac se szo se beszed arcon utotte tesomat erre kiutotte a ciganyt a faszba mento minden bejatszott. 2 eve boxol tesom nemzetkozi 2. a sulycsoportjaba Tesom foga elol letort azt holnap mennek megcsinaltatni Meg ugye most megy a tanakodas mert lehet ennyi volt a box karrierje mert o semmi keppen nem uthetne vissza mert nem is tudom hogy fogalmaztak mert o nem hasznalhatja ki ezt az elonyet.
Azthiszem emlekeztek regebben a hiradoba is volt 1 ilyen sztori amikor 2 cigany vert agyon egy magyar sracot es csak azert nem utott vissza mert tuti megolte volna oket.
Szoval otthon all a bal. 3 honap mulva ugye ballagas es nincs suli
Hullaszag Majus elso heteben ha minden jol megy megyek fel megint haveromhoz God city-re. Esetleg gurulhatnank 1-et aki a kozelbe lakik vagy benyomhatnank egy sort
Penteken meg megyek a baratom temetesere Nem tudom hogy fogom birni.
Azthiszem emlekeztek regebben a hiradoba is volt 1 ilyen sztori amikor 2 cigany vert agyon egy magyar sracot es csak azert nem utott vissza mert tuti megolte volna oket.
Szoval otthon all a bal. 3 honap mulva ugye ballagas es nincs suli
Gondolom a sraciad mar varjak a husvetot, lehet menni a sok kis csajhoz locsolkodni
Csu Janou
Este megyunk haverokkal inni Remelem nem lesz semmi gond de sajna elore latom hogy olyan emberek csatlakoznak hozzank akik meg a faba is belekotnek.
elekrola: lehet megyunk a Loviba
Joe. Weblap project hogy all?