Az új ZZR 1400 nekem nagyon bejön. A 12-es más világ. Sportosabb és vadabb. A ZZR-el kimegyek a világból és marha kényelmes. Ugyanakkor észre sem veszed azt a bazi nagy erőt ami benne van. Csak beszarsz, hogy még mindíg húúúz
A 12-es viszont markáns, karakteres és imádom a harapós blokkját. A mai napig tetszik a formája.
A mai napig zzr 1400-on gondolkodtam de aztán hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy marad a gép. Az az igazság, hogy nagyon a szívemhez nőtt egyszerűen képtelen vagyok megválni tőle, ezért inkább rendbe rakom. H2 ugyan már kinek kell az, főleg úgy, hogy nincs itthon kredenc.
Üdv! Az enyémen az van,az előző tulaj rakta rá,de szerintem a 6 dugos tokyco-hoz nem az igazi,keveset tud nyomni mennyiségileg az olajbol,ezért nagyon beesik a fékkar,ott viszont már elfogadhatoan múködik,szerintem a 4 dugosokhoz az igazi.nem jobb semmivel sem mint a gyári.
Szevasztok. Ma reggel végre kaptam információt a biztosítótól . Eurotax alapján kerek 1 milliót állapítottak meg a motorra, a roncsértékre pedig 245 ezret., de még nem fizetnek mert valami papírra várnak a rendőrségtől.
Sziasztok !
Egy ideig nem olvastam a fórumot, ezért lemaradtam pár eseményrők. Atlantisnak mielőbbi jobbulást kívánok (és a motorjának is) !
Idő közben sikerült nekem is szert tennem egy 12-re, sérülten vettem, itt a fórumon kínálták. A nagyobb javítani valókat sikerült elvégezni, de maradt pár hiba, ami még orvoslást igényel. Az akksi új benne, de mindig lemerül, ha jár a motor, nincs rendes töltése. Feszültség szabályozó vagy generátor (lehet nem generátor, hanem tekercs van ebben?) hiba lehet. Hogyan tudnám kiszűrni, melyik a rossz?
Szia Zsivány4es!
Bocsánat, vki hamarabb csapott le rá privát üzenetben.
Amennyiben mégsem tart rá igényt, viheted ingyen Te is (majd kérek egy postacímet)
Üdv,
D
Hali,
rendeltem új fék-és kuplungkart adapterrel a motorra, természetesen arany színben. Tökéletesen illeszkedik, de az újam rövid hozzá. Állítható a kormánytól vett távolság, de ha belövöm a nekem optimálisra, már beüt a kormányvégbe (vagy légteleníteni kellene?).
Mindegy, ha vkinek tetszik, viheti egy bambiért.
A helyreállítási költséget hétszentség, hogy nem fogja fizetni, szinte biztosan több, mint az eurotax ár, azaz bőven GTK. Vagy fizetik a gép eurotax értékét, és viszik a roncsot, vagy fizetik az eurotax érték és a roncsérték különbözetét, és azt csinálsz a ronccsal, amit akarsz. Legalábbis így kéne működnie, majd kiderül, az otthoni biztosítóknál hogy van ez.
A 12-es viszont markáns, karakteres és imádom a harapós blokkját. A mai napig tetszik a formája.