Nem nagyon sajnos. Volt egy idő amikor nagyon belendült ez a dolog (én is akkor vetem a mostani motorom) de mostanában hírét sem hallottam. Amúgy nem nagy cucc. Kell egy amerikai kapcsolat, berakják egy konténerbe és már jön is. Esetleg amerikai autós fórumokon érdeklődj.
Itt is volt egy ember az AlexCBR aki ezzel foglalkozott de jó ideje színét se láttam.
Pont téged néztelek ki magamnak! Nyugodt szívvel vehet az ember ilyet magának? Mindenről azt hallja az ember,hogy sz@r,kivéve a a a az S betűs motor! Na de tömegcikk nekem nem kell.
Helló Mindenki!
Erről a motorról tud valaki valami hasznosat? http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Nem ez volt kinézve,mert én saját kezűleg szeretek bejáratni mindent (hülyeség,hogy nem kell) de semmi kedvem kidobni az ablakon 4-5 forintot azért,hogy majd karcos legyen a járgány!
Most valamiért nem fekszik a Suzukinak A PÁLYA VERSENY, de azt azért hozzátenném, hogy 20 év után illő volt már a kawának valamit csinálni, mert nagyon le voltak maradva 2011-ig, hol voltak 20 évig, ha már a pálya versenyzést emlegetjük, nem a 600-asokra gondolok Egyszer lenn, egyszer fenn!
giszo úr!
vidéken nem hogy kábel tv sincs, de még a televiziót sem ismerjük, mivel annyira csórók vagyunk, de azért engedd már meg hogy Dósa Tibivel ellenkezzem egy kicsit!
De kurvára vigyázz kinek adsz pénzt.