Lehet, hogy igazad van a lábtartóval kapcsolatban, de a nyilatkozatban benne van, amit aláíratnak veled. Aztán lehet, hogy nem nézik meg. Szerintem sem lehet rossz pálya. Nem túl kanyargós (mármint a külső pálya) és elég széles is. Azért egy gokart pálya jóval keskenyebb. Az Ering persze jobb, de az ára alég bágyasztó. Ráadásul most néztem, hogy 5-én nincs nyílt nap. De majd beszélek velük is.
Ha már a gumiknál is tartunk az új Dunlop Roadsmart lesz az igazi. A hivatalos bemutatóját z750-el tartották. 2 komponens, de pályázni kicsit kemény lesz, viszont a Qualifiernél 30-35% tartóssabb azonos használat "stílus" mellett.
Hali mindenkinek! Ha 5E HUF a Kakucs, akkor felemelték az árát. Ezelőtt 3E HUF volt ha nem volt mentő és 4E HUF ha igen. Álltalában nem volt. Továbbra is tartom, hogy a lábtartócsavart soha nem kellett kiszedni és nem is hallottam senkitől ilyenről. Ering jobb lenne, mert ott még nem voltam és már beleéltem magam, hogy ott lesz a tali. Mindazonáltal Kakucs is jó móka, akárki akármit mond! Üdv.
Hali mindegykinek!
Mán én is jó vagyok, én ma nem a húsvét miatt iszok .
Reggel felkeltem és akkora pejhekben hullott a hó, h sírvafakadtam egyből ,
hát lehet ezt józanul bírni .
A lecsolkodás meg csak katalizátor volt, a láncreakció beindulásához ,
de mostmár kibírom .
Ja lányok virtuálisan érezzétek magatokat meglocsolva , verset nem írok mert a srácok szét cinkelnek, ha meg olyat írok ami miatt nem, az nektek nem tetszene .
FIGU
Pirelli az nagyon jo sőt a legjobb,de a pro-s! csak azt használtam eddig. Volt hátúl fent,de most már roti rágja az udvaron! Pirelli nem csúszott meg soha elejét is vég lelehetet rakni. most bridgestone van fent a 002 eddig a legaggreszívabb.Egyenesbe nem de kanyarban nagyon stabil,sokkal puhább!
Felétek szar idő van? Szombathely környéke egész jó! Én már mente egy keveset,legalábis hagoskodtam! Nem nagyon tolerélják a leovince gp dobot! nem sanjnállak bennetek?inni se olyan rossz! Nem ihatok ha motorozok!
Mán én is jó vagyok, én ma nem a húsvét miatt iszok .
Reggel felkeltem és akkora pejhekben hullott a hó, h sírvafakadtam egyből ,
hát lehet ezt józanul bírni .
A lecsolkodás meg csak katalizátor volt, a láncreakció beindulásához ,
de mostmár kibírom .
Ja lányok virtuálisan érezzétek magatokat meglocsolva , verset nem írok mert a srácok szét cinkelnek, ha meg olyat írok ami miatt nem, az nektek nem tetszene .
FIGU
Most látom, hogy kimaradtam egy jó kis virtuál kocsmázásból
direkt holnapra csináltam egy nap pihenőt, h motorozzak erre mi van ma is szar az idő, holnapra is ez várható, marad a pájinka
... vagy már kész vagytok?