Az a pálya semmit nem ér, nem hogy 5000 magyar pénzt! Egy vacak gokartpálya.... Akkor már itt van a kecskeméti, ami legjobb tudomásom szerint csak 1-2000 Ft!
Az tuti ,főleg ha a Szikgátról viszem, azzal még be sem indulna, ui ottkörül van a szenyviztelep . De majd kizizzenek előtte a Vekeri-tóra és viszek neked egy bukósisakkal, belefér vagy 6-8 liter, szép nagy lufifejem van! Az Ering tényleg jobb , de nem annyival amivel többe kerül 1 nap, de döntsétek el Ti, hol akartok Z talit ,bárhol jólehet!
Hát apám téged az ág is húz. Nekem meg a felső szinten még csak két szoba van készen. Tiszta csatatér a kecó. Kívülről sincs még színezve, a kerítés sincs burkolva. Á, unom az egész építkezést.
Jah! Azóta volt már csőtörés is! Ezekkel a qrva házakkal folyton csak a baj van! Ne vegyetek házat! Bezzeg a jó kis Z750-nek sose volt baja 4éven keresztül , csakhát azt meg meguntam!
Köszi! Bontanék én is a Ti egészségetekre, de sajnos csak az az 1 volt , elfelejtettem venni, igy nem baszok be ma sem! Kakucs az elég kis lájtos a nagymotorok számára, de azért még bőven élvezhető, főleg annak, aki nem szokta 2kiló fölött verni! Ha ez az 5.-e áll , én is kimegyek vmelyik motardommal, lesz ami lesz!
ÁÁÁÁÁ nem még csak 500 km van benne. No a Kakucson a napi díj 5000 Ft. A koptató csavarokat ki kell szedni a lábtartó alól (már akinek van még) . Ez a díj azért szimpatikusabb. Láthatjátok, hogy a pálya nyomvonala nem vészes (még nekem sem). Bár én inkább fotóznék és videóznék. És utána kaptok emlékbe egy csinos DVD-t a találkozónkról. A lényeg, hogy kaját hozzon mindenki, mert itt még nincs büfé vagy hasonló. De azt tudunk venni Kakucson is.
A google-s cucc megvan, kinyomtattam, betanultam, csak azt nem tudom, hogy merre kell indulni. Óra mutató járásával megegyező, vagy ellentétes irányban.
Igaz a 2008-as árak eléggé barátságtalanok lettek. Délelőtt 9000 Ft, délután 11 000 Ft. Egész napra 15 000 Ft. Lehet, hogy Kakucsra kéne mennün, hogy a begyakoroljuk a pálya vonalát 12-ére?
Április 5-re összeállunk mint a krumplis tészta, fotózunk, videózunk, élvezzük egymás társaságát, megbeszéljük az okosságokat (jobb mint így), megnézzük egymás vackát (mármint motor), egyeztetjük a Kawa napot a Kakucson. Ja és körözünk egyet a pályát (koptatjuk a majrécsíkot). Nekem úgyis dolgom lesz Táborfalván (ott laktam korábban), úgyhogy ezért javasoltam az eseményt. Reméljük eső nem lesz. FIGU ellátja a bajokat, és Andykát kéne meggyőzni az ápolónői feladatok ellátására .
Bontok még egy sört.
Egészségedre Zrider!
http://www.kakucsring.hu/galle...
Sok időt töltöttem a környéken.