Sziasztok!
én majd egy éve hajtok egy z750-est, eddig 12ezer km van benne, amiből 7000t én tettem bele, és gondoltam leírom a tapasztalataim. én is észrevettem, hogy van egy kis rezonancia 7000-es fordulat környékén, de szerintem nem vészes, igazán nem is zavar. a végsebességéről annyit, hogy alattam 238volt a legtöbb ( én 90 kiló vagyok+ bőrruha,sisak, gerincvédő stb.) igazából 2 gyengéje van szerintem a mocinak: az egyik a féke, jól adagolható, de kicsit lehetne harapósabb is, a másik a hátsó csillapítás, ami kényelmes,de ha igazán meghajtod a vasat, akkor nekem elkezd belibegni. és ez egy 190es kanyarnál elég zavaró tud lenni...
Köszi! Kb. én is ennyire tippeltem. Remélem az új se lesz több.
off: és szted mennyi az a minimális bejelentett fizu, amire adnak ekkora hitelt? Én minimálbérrel vagyok hivatalosan és ez a 2,5 milla lehet sok. Pedig használtmocit nem lízingelnék, se a 750-est, mert túrázni inkább az ezres. Könnyen megadják vajon? Vagy ne kérdezzek ilyeneket?
Sziasztok!
Lenne egy 2005-ös évjáratú Z-1000- em eladó.A motor fekete megjelenésre nagyon esztétikus,leszervizelve új gumikkal.Elérhetőségem:06/70-360-75-65
Üdv!
Én nyár elejére tervezek lízingelni egy új Z1000-t, de ez az új árának függvénye lesz. Tudja vki mennyi lesz várhatóan, vagy azt hogy mennyi most, mert itt a neten egy márkabolt hirdetést sem találtam.
kacsorjanika es tobbiek, Tettem fel kepet a zetorrol. A regisztraciom adatainal van. Majd a tobbi vasrol (es muanyagrol is fogok felrakni)
Big Al ugy ment 257-et, hogy a SuperBike magazinban volt leirva... (ami nem baj, csak tudjuk hova huz a szivuk). Vagy lehet, hogy az 1000-essel ment annyit.
ki merte leszedni a hozzászólásom?! :P
Más hirdethet vagy mi?! :P
Szal ledes, integrált indexes hátsó lámpa akit érdekel, írjon! szr.3.14@gmail.com
ár 25 ropi.
Én 65kilo és 170 centi vagyok,5. nyélen 230 at mutatott az óra.De onnan már az istenért sem birtam tovább huzni a nagy szél miatt!Kiváncsi lennék a superbike-os Big Al hogy az istenbe ment 257 kmh-t vele!!!
az biztos hogy 200 felett elég neki gyorsulni...
Arrol nem is erdemes vitazni, hogy a mocinak tobbet kellene mennie, mert az tuti! 195cm, 100kg vagyok tankon hasalva 218 volt a legtobb, amit valaha az oran lattam, ugy emlekszem. Ez 5. fokozat tiltasnal volt. Igazabol nem is probaltam ki tul sokszor a vegsebesseget, mert 180 folott mar csak kinlodik a motor. Teszek kepet kesobb, kacsorjanika addig is egy piros Z-t kepzelj el! Egybkent vicc volt, a moci a hiba ellenere (vagy eppen ezert) nem elado.
Capa
Egyebkent mindenkinek zizeg-rezeg a motor 4000 es 7000 kozott felgazon?
én majd egy éve hajtok egy z750-est, eddig 12ezer km van benne, amiből 7000t én tettem bele, és gondoltam leírom a tapasztalataim. én is észrevettem, hogy van egy kis rezonancia 7000-es fordulat környékén, de szerintem nem vészes, igazán nem is zavar. a végsebességéről annyit, hogy alattam 238volt a legtöbb ( én 90 kiló vagyok+ bőrruha,sisak, gerincvédő stb.) igazából 2 gyengéje van szerintem a mocinak: az egyik a féke, jól adagolható, de kicsit lehetne harapósabb is, a másik a hátsó csillapítás, ami kényelmes,de ha igazán meghajtod a vasat, akkor nekem elkezd belibegni. és ez egy 190es kanyarnál elég zavaró tud lenni...