Hello nem tud valaki kuplung oldali deklit? Azt ahol a víz pumpa van? Mert enyémet valaki hegesztette és néha ki csöpög az olaj! :S De reális áron érdekel csak nem 22ezer Ft ért! XD
Próbáltam e-mailt küldeni az adatlapodon található címre,de sikertelenül. Amennyiben szükséged van még a szóban forgó alkatrészre írj egy mailt és küldöm árajánlatunk.
nem ojyan nehéz ha a csapágyfészkeket megmelegitjűk,esetleg a gyapágyakat meg hűtőbe belerakjuk...amugy milyen illesztésű gyapágyakat érdemes főtengelyhez? c4? c3?
Lehet hülyeség amit kérdezek de mindenkinek könnyen szét lehet húzni a blokkot? Mert én mikor szét szedtem csak ki szedtem a csavarokat és kézzel szét bírtam húzni! Mondjuk össze már kicsit nehezebben ment! :D
Van egy rossz hírem hiába szeded le ha szar a szimering húzhatod szét a blokkot! S: Ez egy hülyeség volt ahogy ki találták! :S Én emiatt szedhettem szét a motoromat! :S
Na akkor az a nagy hiba nálad! De mért nem veszel egy power tengelyt? Vagy komplett powert? Valaki árulta itt és egész olcsón! :D Szerintem utána meg oldódna a problémád!
Kérlek küldj egy e-mailt az adatlapunkon található címre,hogy tudjuk küldeni árajánlatunk!
Üdv.