Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok egy eladó Husqvarna sm 125 s-t? Esetleg motor cserével is, részemröl ráfizetéssel, az újabb fajta nem érdekel ameiken az a ronda idom van ! Válaszotoka előre is köszi ha vki tud az vegyen fel msn-re vagy e-mailt irjon, előre köszi még1 szer msn: nem-ethakos@hotmail.com e-mail: neme-thakos@freemail.hu
Hali! Egyedileg tervezett üó számláló eladó, korrekt áron, legyártása kb 1,5hét! 6számjegyű-percet is mér-programozható kivánt üónál jelzést ad sipolás-litium ion aksival 3évet elmegy cseréje házilag 300ft-60*30*25mm-1 év garancia-gyertya kábelről veszi a jelet. Az aksicserével a műszer nem nullázódik. Ha valakit érdekel adatlapon van elérhetőség
esetleg szerelővel kellet volna kezdeni aki ért is hozzá és úgy talán még annyiba se lett volna mint a 4 gyertya...
vegyé rollert azt meg tudod otthon is buherálni...
majd nyáron, ha lesz rá pínzem.
Mikó lesz akkó WRP dob?!
Nem az én véleményemről volt szó... A tiédről. És nekem amúgy is van dobom, szóval felőlem lehet sz@r is, de akár istenkirály is. Szal nekem tök mind1 ki-mit mond.
Szerinted?
Figyelj má'! Érdekel tédged?!
Kérdezd már meg, hogy érdekel, hogy mást érdekel-e?
Ne nekem mond, annak akinek "gondja" van vele...
Azért is WRP-t fogok venni
Szerintem a "WRP kategoriat"-ból kiindulva ...
Ez most jó kipufogó vagy nem? Szerinted!
hello!Lenne egy kérdésem felétek!Husqvarna sm 125-nek (2000 évj)
fessz. szabályzója hány amperos?a tekercsnek a vége felvan hozva és a fesszabályzó testeli le mind 2 végét..vagy ha valaki tudna ajánlani fesszabályzót az is jó lenne!elöre is köszönöm!
foxinredsox:

Szia,
nincs véletlenül egy fogaskereked a kilométer-jeladóhoz (az amit a kerék hajt, nálam narancssárga műanyag)? le vannak törve a "fülei" és úgy tűnik amit rátettem helyette füleket nem igazán voltak tartósak. kilóméterspirál is érdekelne, ha nem drága, meg a benzincsap, mert úgy tűnik az sem volt tartós ahogy megcsináltam, már szivárog is amellett hogy szorul :(
hát nem tudom hogy most a huskyt minösiti e a bögés vagy téged.

bármilyen motorszakihoz odamész és szerintem pikpak megvan a baja. Tudtommal a te gépedböl akartak 40 lovas übergépet csinálni karbicserével ennek átfuvókázásával, és a gyujtás cserén is gondolkodtak, ezt is otthoni szaktudással. Tegyél meg magadnak egy szivességet és ne rossz irányba költsél. A 9es höértékkel mennie kell. Testeléseket, a cdi elhelyezését (hő) nézd meg. Feszszabályzó nem lehet. Marad a gyujtás, ék, mágnes, tekercsek stb.

ez egy egyszerű 2T technika ami szinte azonos minden más 2T-vel.
Most akkor mi is a gond akkor ha ad szikrát?! Megnyugtatlak, nem néztetek át mindent... És ha valaki akkor én tudom milyen ideges lehetsz!
hát de akkor mi a probléma?ahogy beleolvasgattam úgy emlékszek h zabálja a gyertyákat a hászki bászki?
de 2700 km van benne még ha szétverette se lenne baja.... mellesleg működés közbe semmi baja
boccs de netudd meg milyen ideges vagyok mindent átnéztünk és semmi....
időpontokat
hogy mik lehetnek azok a versenyek
olyan szikrát ad h 1 lovat megölne, levettük megnéztük jó minden
a helyedben először a gyújtó trafót és az alaplapot nézném meg(esetleg gyertyapipát)...a feszszabályzó nem szól bele a gyújtásba(legjobb tudomásom szerint,bár márkánként eltérő lehet...)
Most ha másik márkánál baszódik be valami akkor azt mocskolnád! ?
Keress fel egy szakít és palástolja a kitöréseidet
Remélem hamar orvosolják majd
Peace