Hali mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok egy eladó Husqvarna sm 125 s-t? Esetleg motor cserével is, részemröl ráfizetéssel, az újabb fajta nem érdekel ameiken az a ronda idom van ! Válaszotoka előre is köszi ha vki tud az vegyen fel msn-re vagy e-mailt irjon, előre köszi még1 szer msn: nem-ethakos@hotmail.com e-mail: neme-thakos@freemail.hu
Hali! Egyedileg tervezett üó számláló eladó, korrekt áron, legyártása kb 1,5hét! 6számjegyű-percet is mér-programozható kivánt üónál jelzést ad sipolás-litium ion aksival 3évet elmegy cseréje házilag 300ft-60*30*25mm-1 év garancia-gyertya kábelről veszi a jelet. Az aksicserével a műszer nem nullázódik. Ha valakit érdekel adatlapon van elérhetőség
esetleg szerelővel kellet volna kezdeni aki ért is hozzá és úgy talán még annyiba se lett volna mint a 4 gyertya...
vegyé rollert azt meg tudod otthon is buherálni...
Nem az én véleményemről volt szó... A tiédről. És nekem amúgy is van dobom, szóval felőlem lehet sz@r is, de akár istenkirály is. Szal nekem tök mind1 ki-mit mond.
hello!Lenne egy kérdésem felétek!Husqvarna sm 125-nek (2000 évj)
fessz. szabályzója hány amperos?a tekercsnek a vége felvan hozva és a fesszabályzó testeli le mind 2 végét..vagy ha valaki tudna ajánlani fesszabályzót az is jó lenne!elöre is köszönöm!
Szia,
nincs véletlenül egy fogaskereked a kilométer-jeladóhoz (az amit a kerék hajt, nálam narancssárga műanyag)? le vannak törve a "fülei" és úgy tűnik amit rátettem helyette füleket nem igazán voltak tartósak. kilóméterspirál is érdekelne, ha nem drága, meg a benzincsap, mert úgy tűnik az sem volt tartós ahogy megcsináltam, már szivárog is amellett hogy szorul :(
hát nem tudom hogy most a huskyt minösiti e a bögés vagy téged.
bármilyen motorszakihoz odamész és szerintem pikpak megvan a baja. Tudtommal a te gépedböl akartak 40 lovas übergépet csinálni karbicserével ennek átfuvókázásával, és a gyujtás cserén is gondolkodtak, ezt is otthoni szaktudással. Tegyél meg magadnak egy szivességet és ne rossz irányba költsél. A 9es höértékkel mennie kell. Testeléseket, a cdi elhelyezését (hő) nézd meg. Feszszabályzó nem lehet. Marad a gyujtás, ék, mágnes, tekercsek stb.
ez egy egyszerű 2T technika ami szinte azonos minden más 2T-vel.
a helyedben először a gyújtó trafót és az alaplapot nézném meg(esetleg gyertyapipát)...a feszszabályzó nem szól bele a gyújtásba(legjobb tudomásom szerint,bár márkánként eltérő lehet...)
Most ha másik márkánál baszódik be valami akkor azt mocskolnád! ?
Keress fel egy szakít és palástolja a kitöréseidet
Remélem hamar orvosolják majd
Peace
Egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok egy eladó Husqvarna sm 125 s-t? Esetleg motor cserével is, részemröl ráfizetéssel, az újabb fajta nem érdekel ameiken az a ronda idom van ! Válaszotoka előre is köszi ha vki tud az vegyen fel msn-re vagy e-mailt irjon, előre köszi még1 szer msn: nem-ethakos@hotmail.com e-mail: neme-thakos@freemail.hu