Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a gyári. De pl. Ufoplast valamenyivel olcsobb. De mindegy. Legalabb csinalsz valamit !
És anyagában színezettet is tudunk csinálni. igaz van vele meló, de legalább nem unatkozunk meg ugyebár a feeling, hogy sajátkezű

Akár pályaidomnak is tökéletes.
37 a gyári szett. Én úgy tudom. 37 ezerből pedig kb 6 szettet lehet csinálni, ha anyagárat számolunk. Szóval
Nem akarlak megserteni. Jó munka minden. De mi a terved vele ? Gyari forma, ha jol latom. Csomo munkaerő és anyag bele kell fektetned. Es nem tudom, hogy ez mind megeri, ha megnezem mennyi bekerül egy komplett szett ( ugy emlekszem kb. 27.000 Ft)
jó lesz az Majd megskubizom ha itthon leszl
Homemade idom. Üvegszálból. Még sok munka van vele. De a lényeg már látszik
Foxinredsox:
Szia, a kilómétrejeladó belsejébe azt a műanyag(nálam narancssárga) fogaskereket lehet külön venni vagy csak kompletten házzal együtt? És a kilóméterspirál ? Van rajta óra, ha már van szeretném hogy működjön :D
Épp ezt akartam mondani - mármint hogy le kellene porolnod - hogy bár én nem tudom a konkrét árakat, de a tiéd igen jó állapotban van, "van rá költve", szóval látszik hogy igényes gazdája van! Szóval 850ért lehet én is megvenném!

Ám nekem is olyan protektormellényem van mint a képen.
felööö jöttek az erek nagyon fáj és csuunya is
helló
mit csináltál?
az én lábam már talán rendbe jön 4 hónap és kb 15000ft gyógyszer után....
már csak 3 fizikoterápia van hátra
, holnap ijentjt kereslek, na pápá
jah ithon vok injekciozom a hasam oda a lábam
Jah az tényleg nem éri meg , annyiért nézegetem én a feketét is
Holnap nem dolgozok, el mentettelek , most megyek dolgozni
26500 Borsay Szabi x- bike de ne vegyél nem éri meg gyere be hozzám ha van időd itthon vagyok tel 20-55-66-526
csá, mennyiért csumáztad a szilikon csöveket, és hol?
Ennyi
szarom bele megmarad legfeljebb veszek melléé egy huskyt

lépnem kell. Hy all!
Ilyen egy jó tulaj:) Én is nézem az árakat h mi mennyi, de azok non le vannak harcolva..amik annyiért vannak! Formázd meg a hírdetésed egy nagyon picit....ha javasolhatom( Linkeskedők alkudozók kíméljenek ! sok sok felkiáltójellel a végén)
hát én is ezt mondom 850 e ért lehet kapni de csak kroszt és messzemenőleg nincs ilyen állapotban mint az enyém ..... nem akarom fényezni de nagyon megkimélt és soha nem koszos épp tegnap takaritottam le mert poros volt
Gyuri ?!
de a Gyurival igen...
szerintem is, vegyenekm meg egy sima Rmz-t és kíváncsi lennék mennyiből hoznák azt ki mint a tiéd! Szegényeknek tudatlanok!
ezt én szoktam mondani!